- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
ve vsech jeho upravach, uzeny ve studenem i v horkem kouri.
Kdyz jsmee na jednom nasem zdejsim potravinarsko-vinarskem veletrhu koupili porce tasmanskeho lososa uzeneho v horkem kouri, dali nam s tim knizecku receptu, z nichz nejradsi mame tento
http://www.tassal.com.au/index.php?/zesty-salmon-fettuccine.html?Itemid=
V podstate se jedna o fettucine smichane s lehce opecenym, na kousky nakrajenym nebo roztrhanym uzenym lososem, cesnekem, cili, citronovou stavou a jemne strouhanou citr. kurou, petrzeli, pazitkou. Krome zminenych prisad jeste pridavame tence nakrajene prouzky cerstve cervene a zelene papriky. V receptu to jeste posypou parmezanem, ale my ne.
to je ale opravdu vydařený recept! moc díky
budu muset vyrazit na nákupy, chybej mi sušený rajčata i losos
Prave vcera jsem koupila maly "smoker" a budu udit. Koupila jsem pred mesicem 5 lososu od Indiana, mam je v mrazaku.