"Totální sráč", "Podělaný náměstek" aneb KALOUSEK dlaždičem

Sprostý jak ten dlaždič. Říká se, ale za chvilku bude lidové rčení - sprostý jak ten Kalousek. Pro Lidové Noviny náš pan ministr opět exceloval a ukázal, že je to velice slušný politik, který si dovolí nazvat bývalého velitele armády "totálním sráčem".

     O tom, jak se Kalousek chová, toho bylo již napsáno hodně. O tom, jak hájí Vlastu Parkanovou, která byla před chvilkou obviněna s trestem až deset let vězení, také. O tom, jak hodně volá a vyhrožuje také. Jen v sobotu předvedl svůj další um a ukázal národu, jak slušný politik to je. Prosím, zde je jeho slovník, který prezentuje na veřejnosti:

     "Velitel armády byl totální sráč" - tak takto popsal pana Picka, člověka, který se nijak ničím neprovinil, jen prostě přišel do řeči u pana ministra.

     "Podělaný náměstek" - tímto výrazem pojmenoval Martina Bartáka.

     "Tupec" - bývalý šéf lidovců Jiří Čunek

     "Šlapat chodník na Ostravsko" - tak tam poslal policejního prezidenta Lessyho.

     A tomuto člověku mám věřit, že nevolal poslanci VV a nenazval ho "Čau ty debile"? Když je schopen o naprosto normálních lidech říci toto do novin? Tento ministr je největším hulvátem v poslanecké sněmovně! Mlátí mladíky s ochrankou v zádech. Sprostě nadává těm, kteří si to nezaslouží. Obviňuje všechny kolem sebe ze špatné práce. Nutí občany šetřit, ale sám rozdává milionové odměny.

     Národe, volby jsou demokratické a jsou jen a jen na vás, ale prosím, ať již tento zmetek zmizí z politické scény a nadává si leda doma na zahrádce. Kalousek si toto nesmí dovolit...ale kamarád Nečas mu povolí vše. Pokud vím, měl zakázáno volat, jinak ho odvolá. Volal...a Nečas? Nic...

     "Totální sráč a na hovno" je zde někdo jinej pane Kalousku...doplňte si kdo.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Pipek | středa 18.7.2012 14:06 | karma článku: 37,91 | přečteno: 2404x