Tak jak to je s tím černým bimbáskem? Je opravdu tak obří?

Tak jsem si dal jeden nelehký úkol a to ten, abych zjistil, zda je velikost mužského přirození u černochů jen legendou, která straší nás bílé hochy. Dalo mi to docela zabrat, ale výsledek za to stál. Tedy stál, jako že jsem byl spokojený. No napsat tento blog bez narážek, bude asi veliký úkol. Veliký, ach jo.

Jak mě to vůbec napadlo? Tak pracuji v dámském kolektivu (ne nejsem švadlena) a často se tedy zaposlouchám do jejich rozhovorů. Je to velice poučné a vřele vám doporučuji ryze ženský spolupracovnice. Co já se už vše dozvěděl! Jednou (no jednou za ten den) se rozhovor stočil na mužské přirození. Nejdříve to byla velikost, pak ochlupení a další vlastnosti. Když se probírala velikost, tak jedna kolegyňka nahodila: "A co černý bambán?". Všechny se začaly culit a bylo vidět, na co myslí. V tomto mají ženy výhodu, není to vidět i fyzicky, jako u nás, když myslíme na krásné věci (ne, černý bambán mě nevzrušil). A jelikož už tuto legendu o velkém černém ptákovi slýchám od mala, rozhodl jsem se, že to ověřím.

První možnost jsem dostal při své dovolené v zahraničí. Jakmile jsem uviděl spousty černochů, začal jsem se culit, čehož si všimla přítelkyně a řekla, že do tohohle nejde. Vzpomněl jsem si na náš večerní rozhovor a uklidnil jsem ji, že tak to není. Tedy první úkol byl splněn - cíle mám na blízku. Druhý úkol byl těžší - jak to zkontrolovat, aniž bych byl podezřelý ze čtyřprocentnosti a nebo z toho, že jsem úchyl. První možnost jsem měl hned první večer v místní restauraci.

Sedli jsme si blízko černošského páru a já z něho nespustil oči. Čekal jsem, kdy se zvedne a půjde na toaletu. Stalo se. Rychle jsem utíkal za ním na WC a těšil se, co uvidím. No neviděl jsem nic. Né snad, že by tam byla tma anebo tam nic neměl, ale šel vykonat trochu jinou potřebu, než jsem potřeboval. Tak tedy dnes tuto legendu neodhalím. Ale druhý den tomu byla jiná.

Válím se tak na pláži, a jelikož mě to nebavilo, tak jsem se čel projít. A hle, po pár set metrech vidím krásnou ceduli - Vstup jen bez plavek, pláž pro nudisty. Tajně jsem nakoukl a všiml si početné skupiny, kterou jsem toužil zkontrolovat. Plavky šly dolů, chvilku jsem počkal, až mně v tom 30 stupňovém vedru přestane být zima, abych tam nebyl za odpadlíka a vyrazil jsem. Takže pánové, zde jsou výsledky:

15 černochů - 4 z nich extrémní až legendární velikost. 11 z nich naprostý průměr! Tedy nemusíte se již bát této legendy, je to opravdu jen povídka, na které je něco málo pravdy. Tedy milé dámy, ani né 30% černých bambánů je legendárních. Tak příště tolik neslintejte, až uvidíte černocha, neb je to jen a pouze pohádka pro malé holky.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Pipek | čtvrtek 23.2.2012 13:53 | karma článku: 23,81 | přečteno: 2743x