Milý Davídku, tak Ti píši do vězení. TY TY TY zlobivče!

Po přečtení článku, který vysvětluje, jak drsný život má nyní sklepmistr David Rath, rozhodl jsem se, že ho v tom nenechám a podpořím ho. Dávám vám k přečtení můj dopis, který budu směrovat do Litoměřické věznice. Snad ho povzbudí a píši ho v osobní rovině.

     Milý Davídku,

     nejspíše mě jako kolegu blogera neznáš, ale netřeba se dlouze představovat. Důležité je, že Ti chci vyjádřit podporu a ukrátit ti jinak jistě dlouhý, těžký den, který je naplněn dřinou, kterou nahrazuješ společnosti jistý dluh.

     Když jsem si poprvé přečetl o tvém zadržení, nemohl jsem tomu věřit a čekal jsem, s jakým vysvětlením přispěcháš. Nevěřil jsem, že by tak čestný, hodný, nekorupční, inteligentní, nearogantní člověk, jako jsi Ty, mohl něco takového provést. Vždyť nedávno jsi zde vystavoval blog, kde zbrojíš proti korupci a celkově jsi plameně vystupoval proti většině politiků, u kterých se zjevila zmínka, že by mohli být zapleteni do korupce. Navíc pocházíš z politické strany, která je čistší jak ten křišťál a tak jsem prostě tomu nevěřil. Myslel jsem si, že se jedná o politickou likvidaci, protože se blíží volby za dva roky.

     Naštěstí jsi mě potěšil s vysvětlením, že jsi čekal dárek v podobě vína. Naprosto tomu věřím, jelikož má víno v boxu naprosto shodné vlastnosti, jako několik kilo papírků od bankovek. A to že ti doma pod podlahou někdo našel dalších 30 milionů korun? No a? Jistě nevěříš bankám a peníze jsi získal zcela legálně. Například výhrou v soutěži. Já sám mám doma spousty věcí pod podlahou...tu topení, tam bordel, někde možná zakutálenou desetikačku..no tak Tobě se tam prostě po ta léta kutálelo tolik peněz, až z toho vznikla ona nalezená částka. To dává rozum.

     Dnes jsem se dočetl, jaký máš těžký život ve vazební věznici. Spousta lidí se Ti na internetu směje, ale já nerozumím proč? Prý že to máš jednoduché a nic tam neděláš. Ale to není pravda. Vždyť ráno musíš už vstávat kolem 6 hodiny a jít se spočítat, jestli jsi neutekl. Pak si jdeš vyčistit zoubky a ustlat pelech. Následuje snídaně, osobní volno, oběd, osobní volno a hodinová procházka. Jelikož se už blíží večer, tak je potřeba se najíst a pak následuje? Ano, zase to děsné osobní volno, po kterém následuje přepočítání, jestli se jim neschoval někde pod lavičku. Pak se hezky umyješ, vyčistíš zoubky a v 21 hodin je večerka. Inu, náročný to den a divím se, že to zvládáš!

     Davídku, zatím mám hodně práce, ale jakmile budu mít více času, tak se jistě dostavím osobně a poklábosíme o věcech, které nás spojují. Například dovolená pod stanem v ČR, nadávání na vládu, řešení otázek, kde zase příští týden ušetřím korunky, aby se rodina měla lépe, přivydělávání si na brigádě a další věci, které nás jistě spojují. Těším se.

     Doufám, že tě můj dopis potěšil. V příloze posílám svou fotografii, na které se usmívám od ucha k uchu, nehledej v tom to, že bych se snad usmíval nad chycenou velkou rybou v politickém spolku, ale chci ti dodat odvahu. Dále posílám v krabici lahvinku vína, aby sis ji pořádně potěžkal a příště již neskočil na špek policistům. Věřím, že se brzy uvidíme, jelikož pan Černý najde spousty cestiček, které povedou zpět do běžného života.

     Vydrž, za chvilku jsi venku! Já jdu zase vydělávat na Tvůj pobyt ve vazbě.

 

Autor: Martin Pipek | pátek 18.5.2012 15:16 | karma článku: 27,56 | přečteno: 1777x