Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

aljavX

18. 5. 2012 15:53
těch 30 míčů

ale asi nenašli u něj v bytě

0 0
možnosti

nezbedalokii

18. 5. 2012 15:56
Re: těch 30 míčů

původní info bylo že jo, pak zase že ne, berte to jako dopis od občana, ne vyšetřovatele, tedy není zcela postaven na pravdě, je jen výplod mé fantazie :-)

0 0
možnosti

zeto

18. 5. 2012 15:53
Hm...

Kdybych to slovo, co máte jako poslední v názvu článku, napsal do diskuse, tak mne nekompromisně smažou. A nedej bože, aby to bylo směřováno na někoho z vlády, nebo koalice obecně, to by bylo na zablokování úsčtu. Nechápu.

0 0
možnosti

nezbedalokii

18. 5. 2012 15:54
Re: Hm...

nesmažou, zkuste to

0 0
možnosti

kral

18. 5. 2012 15:47
A jeste technicka pripominka

Ratha neobhajuje Sokol. Pokud se tedy nepletu.

0 0
možnosti

nezbedalokii

18. 5. 2012 15:52
Re: A jeste technicka pripominka

máte pravdu, je to pan Černý, Sokola jsem sem omylem zařadil, jelikož si ho najali ti ostatní

0 0
možnosti

kral

18. 5. 2012 15:46
Prestoze vam hodnoceni urcite opet

vyleti do zavratnych vysin, tento dnesni vas clanek povazuju za dost laciny. Predevsim proto, ze se vezete na vlne masoveho silenstvi, ktere zemi zaplavilo. Bohuzel, vy vsichni, kdo radosti krepcite nad Rathovym dovazby vzetim,, si neuvedomujete ponekud zarazejici okolnosti tohoto pripadu. Ja si nemyslim ze Rath je hlupak. Je neobycejne mazany a vychytraly a proto mam problem uverit, ze vse je jak se prezentuje. Specialne mne zarazi, ze zatimco jine pripady, kde se rovnez jednalo o uplatky, se resily v klidku v pohodicce, Ratha velice rychle soupli do vazebni veznice. A k tomu ty teatralne vystavovane sacky s napisem naboje a samopal, servirovane primo do objektivu novinaru. Osobne mne mrzi ze vy, jako jeden z nejlepsich autoru tohoto blogu, jste se nechal zlakat timto ponekud zavanejicim pripadem.

0 0
možnosti

nezbedalokii

18. 5. 2012 15:50
Re: Prestoze vam hodnoceni urcite opet

Dobrý den.

Víte, dlouho jsem uvažoval, zda na toto téma něco napsat a nakonec jsem se uvolil, že ano, ale spíš jiným druhem, než většina, tedy spíše "sranda" z daného tématu. Nemohu totiž dokola točit stejné druhy, které mám nejradši, jelikož vám pak přijde upozornění, že jste jednostraně zaměřen. Proto dávám i něco, co z mého pohledu ke mě moc nepatří. A tak neřeším nic vážně na tomto případu a naopak si z toho dělám, mým stylem srandu, a věřte, že je to spíše zaměřeno na pobyt ve vězení a srovnání zvláštních výroků s realitou. Ale děkuji za ZV a omlouvám se, že jsem dnes nepotěšil, budu mít zase lepší dny, věřím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.