"Jste jen hloupí idioti!", Váš Král, Nečas

Nečasi, Nečasi. Vy jste dopadl. Hrál jste si na boha a prostý lid Vás pomalu z Vašeho Olympu sráží. Nemůžou za to reformy. Můžete za to Vy a Vám podobné kreatury ve vládě. Dohromady jste lidem ukázali, že zlodějové jsou prostě ve všech stranách.

      Jak si myslel, že asi dopadne? Copak je opravdu tak arogantní, že věřil nesmyslným číslům předvolebních statistik? Jak si mohl myslet, že lid zapomene jeho výroky a jeho chování?

     Za jeho vlády se začala řešit konečně korupce. Problém byl, že se začala řešit i u něj ve straně a ve stranách, se kterýma vládl.

      Za jeho vlády dostávají jeho blízcí úředníci stotisícové odměny za to, že dřou jako koně. Za to normální dělník, který dře jak deset koní, si za svou mzdu koupí daleko méně potravin a za všechno si připlatí.

     Za jeho vlády jsme mohli poznat, co je to arogance. Kníže spí na mezinárodních setkáních.  Kalousek mlátí voliče. Chová se jak naprostý hulvát. Neposlouchá svého premiéra. Nečas mu vše promíjí.

     Za jeho vlády je lid vytočený a naštvaný do nejvyšších možných otáček a on - jemu je to jedno a dál si prosazuje to, co on uzná za dobré - jak malý kluk, kterému někdo chce kafrat do toho, jak správně postavit bábovičku.

     Ale Nečásku, ČR není Vaše pískoviště. My nejsme Vaši pokusní králíčci. My Vám tu lopatičku můžeme taky sebrat a strčit Vám ji tam, kde mají hlavu Vaši věrní spolustraníci.

     Prostě a jasně - vymlouvejte se, na co chcete, ale tento lid Vám vzkázal jedno - seberte si tu bandu arogantních zmetků a táhněte.

     Děkuji.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Pipek | pondělí 15.10.2012 11:06 | karma článku: 0 | přečteno: 605x