Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak mně naše vláda 8krát zachránila život - během jednoho dne!

Většina obyvatel na vládu nadává, ale já jim musím poděkovat. Jen díky nim tu ještě jsem. Děkuji páni poslanci a paní poslankyně. Díky vašim geniálním zákonům, zákazům a podobným blbostem, jste mně během jednoho dne zachránili několikrát život. Váš hloupý občan, který by bez vás byl naprosto ztracen a mrtev.  

     Dnes se opět do sebe pustily dvě skupiny obyvatel, kteří proti sobě bojují již několik let. Kuřáci a nekuřáci. Od najití způsobu, jak tabák přeměnit v požitek (z pohledu kuřáka), existují dvě skupiny lidí. Jedni si tuto návykovou látku s láskou dávají každý den a někteří bez ní vydrží dokonce celý život. Nyní se mezi ně staví vláda, která přihrává nekuřákům a dává jeden zákaz za druhým. Já, nekuřák, vám představím jeden příběh, který by se mohl stát lehce realitou.

     Je krásné slunečné ráno. Jdu roztáhnout závěsy, když tu na mě hlásí upozornění, že se neroztáhnou, dokud se nenamažu dostatečným opalovacím krémem, který mě ochrání před škodlivým zářením (záchrana života číslo 1). Jdu do koupelny, opláchnu se a chci odejít. Dveře se automaticky zavřou se vzkazem, že dokud si nevyčistím zuby, nikam nepůjdu (záchrana života číslo 2).

     Jdu do práce. Chci si koupit k snídani ovoce od pouličního prodejce. V tom přijede městská policie a prodejci zabaví zboží, jelikož ovoce nemělo již na pohled takovou kvalitu, jaké jsou normy EU (záchrana života číslo 3).  Koupím si tedy jídlo od obchodníka, kterého schválila naše vláda. Na pohled mně to ovoce přijde menší a méně mi chutná, ale prý je to pro mě nejlepší.

     V práci mám vlastní kancelář. Chci se na chvilku zchladit klimatizací, jelikož sluníčko se otírá do oken stále více. STOP - nepustí mě to pod 25 stupňů, jelikož bych mohl nastydnout, byl bych nemocen a méně bych odvedl na daních (záchrana života číslo 4).

     Jdu na oběd. Procházím kolem restaurace, která má v letním měsíci otevřenou zahrádku. Jedna žena si chce zapálit cigaretu. Všichni kolem na ni jednotně zavolají policii, která tuto neuvěřitelnou hříšnici na místě zatýká a já díky nim nepřijdu k rakovině plic (záchrana života číslo 5).

     Zasedám k obědu a objednávám si pivo. Když si chci objednat druhé, číšník mě upozorní, že to již není možné, jelikož je správné a zdravé pít jen jedno pivo denně. Jsem rád, že jsem se neotrávil alkoholem (záchrana života číslo 6).

     Večer si doma chci udělat smažený sýr, ale pánev se nechce rozehřát do té doby, dokud z ní neodliju všechen olej, jelikož jeho chuť a vůně škodí zdraví. Dělám si tak studenou večeři, tmavé pečivo a zelenina - doporučení ministerstva zemědělství, díky kterému budu žít déle a déle odvádět daně (záchrana života číslo 7).

    Večer mi dávají oblíbený film a tak se na něj chci kouknout. V půlce se televize vypne se vzkazem, ať jdu spát, jinak nestihnu minimální 8hodinový spánek a ten je přeci důležitý, vše ostatní škodí zdraví (záchrana života číslo 8).

     Tak vidíte. Jeden den a mohl jsem osmkrát umřít. Ještě že máme tak skvělou vládu, která díky svým nařízením a zákonům nám prodlužuje produktivní věk a těžíme z toho oba.

     Jsem nekuřák, ale toleruji kuřáky, stejně jako někteří tolerují mě a típou cigaretu anebo si jdou zapálit daleko ode mě. Pokud vidím restauraci, kde se kouří, nejdu tam, mám vlastní rozum a vyberu si tu, kde se nekouří - najít ji dá trochu práci, ale jen jednou, pak už vím kam chodit. Ale aby o zdraví občanů rozhodoval někdo v kravatě, které mu je jinak občan u zadečku a život mu znepříjemňuje, jak může - tak to ne, s tím nesouhlasím. Každý svého štěstí strůjce! Ne ti nahoře!!!

 

Autor: Martin Pipek | středa 15.8.2012 17:25 | karma článku: 31,96 | přečteno: 1857x
  • Další články autora

Martin Pipek

Ochránkyně cikánů a muslimů Šabatová, vyrazila na turné

Zlínský kraj měl tu čest, že se jeho občané mohli setkat s ochránkyní lidských práv. Přišlo jich tam málo, ale přání a stížností měli spousty. Jak jim teda tato paní, která chce mít ještě více pravomocí pomohla?

4.4.2015 v 8:20 | Karma: 41,66 | Přečteno: 2320x | Diskuse| Ostatní

Martin Pipek

Od roku 1417 se u nás Cikáni integrují. A výsledek po 600 letech?

600 let jsou cikáni na našem území. 600 se snažíme pochopit jejich kulturu a vzít je mezi sebe. Někdo by řekl, že je to již dlouhá doba na to, aby se integrovali. Stovky organizací sosající dotace z EU a z našich daní tvrdí opak.

2.3.2015 v 11:17 | Karma: 44,46 | Přečteno: 3791x | Diskuse| Ostatní

Martin Pipek

Muslime, jeď vraždit do Sýrie a vrať se - pomůžeme ti!

Přehnaný nadpis? Bohužel ne, toto je nabídka Dánska pro "jejich" muslimy. Ano, toho Dánska, které o víkendu zažilo útok na kavárnu a synagogu, kde celkově byli zavražděni dva nevinní.

16.2.2015 v 11:19 | Karma: 39,63 | Přečteno: 2259x | Diskuse| Ostatní

Martin Pipek

Cikáni neexistují! Kdo je viděl, šíří dezinformace

V rámci pravidelné mediální masáží o tom, že cikán je oběť rasistické většiny, nám vzniknul další článek, který to potvrzuje. Autorka článku, která jistě dnes a denně potkává cikány a žije s nimi na patře v jednom domě, se nám rozhodla popsat a ukázat, jak zase ubližujeme chudinkám našim.

13.2.2015 v 11:16 | Karma: 43,22 | Přečteno: 3813x | Diskuse| Ostatní

Martin Pipek

Německý Islám - ženy zavřít doma, nebo je upálit či uškrtit?

23. ledna Berlín - Islám zakazuje vycházet ženám z domu bez svolení muže. 26. ledna Berlín - muslimové ubodají a upálí těhotnou dívku. 30. ledna Německo - vyznavač Islámu uškrtí svou dceru ze cti, matka mu při tom pomáhá. Tak toto byl v rámci mírumilovného Islámu poslední týden měsíce ledna v roce 2015.

6.2.2015 v 11:33 | Karma: 41,32 | Přečteno: 2569x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Třetí stupeň poplachu, 13 jednotek hasičů. Na Zlínsku hořel kovošrot

4. května 2024  13:06,  aktualizováno  14:56

V Tlumačově na Zlínsku hořel kovový šrot na autovrakovišti v průmyslovém areálu. Zasahovalo tam 13...

Oslavný song na Kima je hitem TikToku. Pecka, je to jak ABBA, líbí se mladým

4. května 2024  14:54

Oslavná propagandistická píseň na severokorejského diktátora Kim Čong-una se stala hitem sociální...

Prokremelské motorkáře vítali v Brně jako delegáty ruské teroristické federace

4. května 2024  8:57,  aktualizováno  14:40

Kontroverzní klub motorkářů Noční vlci, který podporuje ruského diktátora Vladimira Putina, se s...

Na trati z Břeclavi do Přerova srazil vlak člověka, muž na místě zemřel

4. května 2024  14:23

Srážka vlaku s člověkem uzavřela v sobotu od 13:00 trať mezi Nedakonicemi a Moravským Pískem. Muž...

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau
Ärztin/Arzt für Innere Medizin

Allgemein öffentliches Krankenhaus Spittal/Drau

nabízený plat: 172 000 - 273 000 Kč

  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3583x
Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl. Za vola se nepokládám, ale to neznamená, že jím pro někoho nejsem.