Neštovice u malých dětí - bez svědění

Neštovice jsou nepříjemné a v pokročilejším věku i nebezpečné. 99,9% je řeší tekutým pudrem. Obzvlášť u dětí je potřeba ho dávat často, protože svědění zamezí jen na chvíli. My jsme vyzkoušeli biologicky aktivní produkty a výsledky byly překvapivé!

Neštovice - krok za krokem s přírodními medikamenty
Apliakce a průběh u 3-letého dítětě

  • Při prvním zjištění jsme okamžitě na pupínky nanesli biologicky aktivní kolagen. Biologická aktivita hraje v takových případech velkou roli. Dítě se do 10ti minut zbavuje svědění - na hodně dlouho. Obvykle si řekne samo za 4-6 hodin první dva dny. Třetí den již kolagen aktivně působí natolik, že u některých není potřeba již mazat. Mazání však urychluje hojení. Kolagen zároveň i ochrání před jizvami, pokud by se dítě přeci jen chtělo šrábat. To pudr neumí. Genciálka možná ano, ale mějte vše fialové..... :)

    Fotografie: Neštovice 3. den

 

 

 

 

 

Fotografie: Neštovice 10. den (stále nesvědí, nemažeme)

  • Pokud zjistíte neštovici na dásních, u zoubků nebo na jazyku a místo začíná bolet, naneste živé colostrum - obsah z tobolky. Bolest ustoupí do 30ti minut a dítě nebude odmítat jídlo. Aplikujte po čištění zubů - tedy ráno a večer. Druhý den následuje rapidní zlepšení. Můžete kombinovat s biologicky aktivním kolagenem.

    Fotografie: 1.den zjištění neštovice a 2. den po 2 aplikacích živého colostra

             
    Fotografie: 5.den - stále bez bolesti, 2 dny po aplikaci kolagenu (ráno a večer)

    Podrobné info najdete na mém webu :)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Radka Pilna | čtvrtek 28.3.2013 1:10 | karma článku: 6,90 | přečteno: 2132x