Luxusní apartmány pro nelegální přistěhovalce v areálu Expo Milano

V areálu Expo Milano se připravují přivítat dle pokynů Renziho vlády, stovky nelegálních přistěhovalců ve 576 jednolůžkových apartmánech s klimatizací, Wi-Fi a vlastní koupelnou ...

Vzpomínáte si na výstavu Expo Milano před několika měsíci ... expoziční haly, festivaly ?

Bylo tam také trochu Mafie - Cosa Nostra a Camorra ... to vyšlo najevo až potom ...

http://www.ilgiornale.it/news/politica/expo-linchiesta-mafia-arriva-vittoria-sala-1280284.html

Expo Milano - logistická základna.

V březnu tohoto roku tam již byla poslána stovka nelegálních přistěhovalců a díky velkému úsilí opoziční strany Liga severu a  občanů byl tento areál znovu vyprázdněn.

Stalo se to před komunalními volbami v Miláně (byl tam neschopný starosta patřící k vládnoucí straně PD) ... a hned po volbách nově zvolený starosta Sala (opět PD - vládnoucí Demokratická strana) posílá znovu imigranty do areálu Expo, i když bylo naslibováno voličům, že tam bude park . To samé se dá říci o aféře s mafií, kterou "drželi pod pokličkou" až do doby po volbách. Proč se tak stalo, na to si můžete sami lehce odpovědět.

Imigranti v menze Expo Milano

Již jsem se o tom krátce zmiňovala v tomto odkazu: 

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Knez-s-duhovou-salou-myje-bezencum-nohy-ministr-je-ubytuje-v-luxusnim-pavilonu-A-papez-s-eurokomisarkou-to-dorazi-Vitejte-v-dnesni-Italii-428054

Matteo Salvini (Lega Nord), dne 08.07.2016 z areálu Expo Milano veřejně odsoudil toto rozhodnutí Renziho vlády. 

http://www.milanotoday.it/video/salvini-profughi-expo.html

Na Fb profilu je celé video, které točil Matteo Salvini na živo :

https://www.facebook.com/salviniofficial/videos/10153894192143155/

Od příštího týdne očekáváme pro začátek 150 uprchlíků, kteří uprchlíci nejsou a postupně se dostaneme až na 500 imigrantů lépe řečeno nelegálních přistěhovalců.

Tato plocha o rozměru 31000 m2, prakticky jedna vesnice obsahující 576 jednolůžkové apartmány s klimatizací, wi-Fi s vlasní koupelnou. Nechybí zde PRVNÍ POMOC - nemocnice v provozu 24 hodin 24, MENZA s 444 místy k sezení, kde budou podávány  snídaně, obědy a večeře - zdarma pro falešné uprchlíky ... pak je zde také SPOLEČENSKÁ MÍSTNOST s TV a BAREM.  

Matteo Salvini - Lega nord

Za opozice Ligy severu (Lega nord), ale se souhlasem a doporučením starosty města Milano (PD - Demokratická strana), prefekta a vlády Renzi - Alfano (premiéra a ministra vnitra) bude tato logistická základna, kde byly ubytováni dělníci a zaměstnanci, předána k externímu řízení některé pseudo-neziskové organizaci a nebo červenému kříži, což je v tomto případě to samé.

Řekněte mi, jestli je to normální, že ve městě Rho - Milano, nedaleko od stanice metra, budou tyto zbrusu nové apartmány dány k dispozici nelegálním přistěhovalcům a nikoliv italům v nouzi !!!???

Zde můžete vidět stovky migrantů, lelkujících v přední části hlavního nádraží v Miláně: http://www.milanotoday.it/video/immigrati-stazione-centrale-oggi-milano.html

Jestli toto není jedním z následků dnešní invaze, tak to bude asi výlet skautů a já se zase pletu.

Autor: Monika Pilloni | pátek 8.7.2016 17:12 | karma článku: 41,66 | přečteno: 3827x