Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

snažim se vnímat tedy nějakou argumentaci, vím, že ne každý v Itálii žije nad poměry, snažím se mít pochopení pro jistý pocit hněvu....leč kladu si otázku, kdy by šlo o klid a autorčinu spokojenost?.... tedy nahnat ty lidi do lepšího chlíva s jedním záchodem na tři sta lidí...? kde se ukoušou a problémy narostou?

A trochu si i říkám... zaplaťbůh, že ne jako jinde, kde se konají megaakce - olympiády atd... že alespoň tady je to po expu využito.

Je divné a trochu nespravedlivé to řešení... možná jo...ale dejte sprejerům k dispozici zdi legálně a máte od bince a nervů řešení problémů po celým městě pokoj... tohle podobné v tom vidím.

3 14
možnosti

Kdyby ty prostory dostali domácí bezdomovci, je to v pořádku.Tihle lidé tu ale nemají co dělat!

6 1
možnosti

Podle fotografii to moc luxusne nevypada.

1 12
možnosti
Foto

Jednoluzkove pokoje s klimatizaci vlastnim zachodem a sprchovym koutem vcetne wi-fi a to vse zdarma .... kompletni jidlo trikrat dene a lekare 24 hodin denne zadarmo pro nelegalni uprchliky ... to luxus je. Samozrejme nebude chybet ani uklizecka, oni si totiz neustelou ani postel ... je to vse nove ... vyuzite od zamestnancu a policejnich jednotek pouze nekolik mesicu behem expo vystavy ... kompletni video vnitrku je videt na odkazu oficialni fb stranky Salviniho . Naprosta cistota prostredi je hned videt ... nevim jak to bude vypadat potom ....

18 0
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5204x
"V okamžiku, kdy se vzdáte svých zásad a svých hodnot, jste mrtví, vaše kultura je mrtvá, vaše civilizace je mrtvá. Tečka." Oriana Fallaci

 

Zajímám se o aktuální politické dění v Evropě.

Seznam rubrik