Pravdoláskaři opět mimo mísu 4.díl: Dnes není rok 1989

Pokračuji v argumentaci proti nesmyslům pravdoláskařů z jejich nejnovějšího pamfletu "Slovo k listopadu".  Nyní o tom, jak se pravdoláskaři připravují na minulou válku, v níž uvízli. Jejich lidskoprávní koncepce byla správná tváří v tvář komunistickému pošlapávání lidských práv. 

Tehdy měla svoje opodstatnění a za to má i velké zásluhy. Klobouk dolů a úctu za léta 1977 - 1989. Ale dnes je společnost již jinde, přišly nové výzvy a nové společenské procesy, zejména politické podnikání s veřejnými zakázkami, muslimská imigrace a expanzivní islám - nikoliv jen náboženství, ale v první řadě politická totalita. Pravdoláskaři však zůstali zamrazeni v roce 1989.

Dnes ale nehrozí tolik porušování lidských práv od marginalizovaných komunistů, temných nitek atd., ale větší nebezpečí hrozí od těch, kteří získali nebo si dokonce koupili demokratický mandát ve volbách - viz Řebíček, Bém, Gross, Rath atd...  A ještě více, celoevropsky a celosvětově, od těch, kteří zneužívají demokracii a lidská práva jen jako prostředek k uchopení moci a trvalému potlačení demokracie a lidských práv - viz politický islám, který také v pohodlném závětří demokracie připravuje totalitu, po vzoru komunistů a fašistů. Těm se to nepodařilo, ale to neznamená automaticky, že ani islámu se to nepodaří. Proti němu bohužel nestačí jen ty zbraně, které demokracii postačily proti komunismu a fašismu. Demokracie dosud proti rostoucí křivce islámu v Evropě nenašla účinnou zbraň. Stará koncepce lidských práv naopak zatím pomáhá hrozící budoucí islámské totalitě.  Dosud vítězící tažení islámu proti demokracii se sice zašťiťuje lidskými právy, ale jen některými (!) a jen slepý nevidí stále se rozšiřující porušování lidských práv islámem (nikoliv jen islámismem!) již nyní. A jak se mění chování i tzv. umírněných muslimů v okamžiku, kdy získávají většinu, se můžeme poučit v historii i v některých západoevropských městech současnosti.

Další díl bude následovat snad už zítra. Zatím uvádím linky na některé své dosavadní texty:
Trvale udrzitelná lidská práva proti Kaddáfiho zeleným dělohám.htmlDvojí metr Kalouska na demografický vývoj důchodců a muslimůSrovnání norských muslimských teroristů s Breivikem

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: František Pillmann | pondělí 17.11.2014 23:59 | karma článku: 22,67 | přečteno: 828x