Šmejdi z O2

Již nějaký čas byl pokoj, ale přede dvěma týdny se ozvali znovu. Kdo? Vyčuraní šmejdi z O2.

Přede dvěma týdny jsem měl několik nevyzvednutých hovorů z čísla 271480738. Když jsem volal zpět, byl jsem informován, že číslo neexistuje. Dle diskuzí na webu jsem zjistil, že se jedná o marketingové číslo O2. Tak jsem si našel stránky této vykutálené telekomunikační společnosti a snažil jsem se jim poslat e-mail. Stránky mají vymakané, to se musí uznat. Avšak odeslat jim e-mail se stížností, to už je problém. Nakonec se mi to podařilo. Mimo jiné jsem je upozornil, že nejsem ochotný akceptovat neexistující čísla, ze kterých mi někdo neustále volá a že příště budu informovat policii, ÚOOÚ a ČTÚ. Dodnes čekám na odpověď.

Dnes, přesně v 15:02 hod. opět telefon z dotčeného čísla. Tentokrát jsem to zvedl. Asi půl minuty klid, potom se ozval ženský hlas: „Ou tů, hovořím s majitelem Pijačekem?“ Když jsem přitakal, dotyčná zavěsila. Při zpětném volání jsem byl, jak jinak, upozorněn, že číslo neexistuje.

Tito marketingoví grázli, jinak se nedají nazvat, nejenže ani neumí česky – za více než šedesát let mi nikdo takto nesprasil jméno, ale skrývají se za neexistující čísla. Proč volají, když dále nekomunikují? Zkoušejí, zda jsem na příjmu? Proč? Nenapojí se na mne někdo a já pak zaplatím desetitisíce za volání do zámoří a to ještě za speciální tarif? Je to fantasmagorie? Možná. Ale proč tito darebáci otravují a zaštiťují se jménem největšího operátora v zemi? Nebo je to s jeho souhlasem? Pak je tu prostor pro policii, prostor pro ÚOOÚ, prostor pro ČTÚ. Co tyto orgány, dobře financované z našich daní, dělají? Dle všeho asi h…

Že nejsem sám, dosvědčuje i diskusní fórum na stránkách této vykutálené telekomunikační společnosti. Naštvaných lidí je dost.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: M. K. Pijáček | pondělí 18.8.2014 15:43 | karma článku: 29,61 | přečteno: 4047x