Islám u nás i v Evropě pomalu a jistě vítězí

Před deseti lety se muslimové u nás zaregistrovali jako církev. Podle zákona by měli mít právo od letošního září zřizovat své školy, na státních školách budou moci vyučovat  v rámci náboženské výuky své musulmanské bludy. Islám je u nás, a nejen u nás, na postupu. Musulmani nám pomalu a jistě dávají najevo, že Islám v Evropě zvítězí.

BOHUŽEL, ISLÁM V EVROPĚ SKUTEČNĚ ZVÍTĚZÍ, POKUD SE MU NEPOSTAVÍME. To znamená, pokud se nevrátíme k tradičním evropským hodnotám, vycházejících z anticko-žido-křesťanského základu. Ono totiž skutečně jde o víru, o náboženství, ať si to v naší sekularizované společnosti připouštíme či nikoliv. A Islám je náboženství bojující.

Svým způsobem bych byl i zvědavý, jaké by to nakonec v Evropě bylo, kdyby se islamizovala. To by mnoho křiklounů, bez znalosti věci žvanících o bigotním katolicismu, či mnozí tzv. ochránců lidských práv, jako třeba feministky, genderistky či gayové s lesbičkami, mohlo být nepříjemně překvapeno. Islám totiž nezná a neuznává lidská práva v západním slova smyslu. A řvát by nemohli, protože by to bylo proti Koránu, tudíž proti Prorokovi a tím i proti samotnému Aláhovi. Jelikož Islám je v islámských zemích státním náboženstvím a vlastně oficiální státní politikou, dopouštěli by se tak protistátní činnosti.

Pozor - je rozdíl mezi zeměmi islámskými, resp. islamistickými a muslimskými. Takzvané muslimské země jsou poněkud umírněnější, jako např. Turecko, i když tam se jedná o udržení stávajícího stavu státní mocí, takže při jakékoliv změně politických, či spíče politicko-náboženských poměrů se i Turecko, které chce jít do EU (Bože, co je to za blbost?!? Vždyť leží v Asii!!!) může radikálně islamizovat.

Z toho plyne, že nemůžeme být přáteli muslimů, protože tito nemohou být pro nás přáteli. Respektive my nemůžeme být přáteli pro ně, i kdybychom stokrát chtěli. My jsem pro ně pouze nevěřící džaurové, tudíž se k nám budou chovat jako k nepřátelům Koránu, i když nyní, dokud jsou u nás v menšině, tvrdí něco jiného. Ateisté a volnomyšlenkáři jsou na tom možná ještě hůř, než křesťané. Křesťan alespoň věří v Boha, byť ve špatného a špatným způsobem. Ateisté a volnomyšlenkáři však v Boha nevěří vůbec, a tím přímo slouží Ďáblu. Jenže toto naši muslimští spoluobčané nepřiznají. Zatím!

JE POUZE JEDNA CESTA:

BOJOVAT VŠEMI ZÁKONNÝMI PROSTŘEDKY PROTI ISLÁMU A VRATIT SE K TRADIČNÍM EVROPSKÝM HODNOTÁM!

Autor: M. K. Pijáček | neděle 16.3.2014 12:12 | karma článku: 35,70 | přečteno: 1644x