Dnešní stávka nebyl debakl, pane Plago

Dle soudu mnoha kantorů je pan Plaga nejhorším ministrem školství všech dob. Snad dokonce horším, než byla Kateřina Valachová. Přitom tento člověk se odvažuje tvrdit, že dnešní stávka učitelů je debakl!

OMYL PANE PLAGO!

KANTOŘI DALI O SOBĚ SLYŠET A UKÁZALI, ŽE SE NEBOJÍ.

Příště by to chtělo stávku daleko lépe připravit, udělat pořádnou informační kampaň, najat si reklamní agenturu, jak to udělali třeba doktoři. To by se Babiš s Plagou již tak neusmívali, jako dnes, byť by to opět byla stávka jednodenní. A při týdenní stávce, nasměrované třeba na konec dubna nebo na první týden v květnu, kdy jsou maturity, jo, to by z toho měli pěkné bobky! A možná i veřejnost by se k tomu stavěla jinak, pokud by se zorganizovala masivní informační kampaň. Kampaň, ve které by se rodičům a ostatním občanům řádně vysvětlilo, že učitelům nejde jenom o platy, byť jsou také důležité, ale že jim jde především o vzdělávání dětí. Že jde o školství jako takové, které odborníci typu pana Plagy a paní Valachové pomalu a jistě nasměrovávají pod kytičky. Samozřejmě, za přispění ujo Andreje, který se o kantory stará pouze před volbami, když potřebuje jejich hlasy.
A co opoziční politici? Proč ti nedávají nějaké rozumné návrhy stran školství v parlamentu a nepožádají učitele o podporu, třeba i stávkou?

UČITELÉ, OSLOVUJTE SVÉ POSLANCE A SENÁTORY, NEDÁVEJTE JIM CHVILKU KLIDU!

Pozor! Za dva roky jsou volby. Doufám, že kantoři nejsou závislí na koblihách a že mají dobrou paměť. Babišovi a jeho podržtažkům budou kantorské hlasy určitě chybět.

Autor: M. K. Pijáček | středa 6.11.2019 13:56 | karma článku: 23,49 | přečteno: 1113x