Děkuji, ale měli jste raději odejít, páni doktoři!

Lékaři z uherskohradišťské nemocnice svého času v rámci populistcké akce "Děkujeme, odejdeme" žádali odvolání ředitele nemocnice. Škoda, že neodešli.


Před pěti týdny jsem na mokré trávě uklouzl a podvrtnul si kotník. Na traumatické ambulanci v nemocnici v Uherském Hradišti mi to zrentgenovali a na tři týdny dali do sádry. Prý to zlemené není, pouze pohmožděné vazivo. Při sundání sádry jsem měl kotník oteklý "jako papuč". Jiný pan doktor se na to od stolu podíval a jenom pronesl: "Nó, nic moc." Pak se mne zeptal, zda jsem si něco píchal nebo měl nějaké jiné léky. Tak jsem jej upozornil, že to má v počítači, ale že mi tamten pan doktor doporučil, že kdyby mne to bolelo, tak si mám vzít ibalgin. Pan doktor se na mne podíval a už nic neřekl. Dostal jsem na další dva týdny ortézu a měl jsem si koupit nějaký gel a tím to třikrát denné mazat.

Dnes na kontrole na prohmatání vazivo už nebolelo, ale kost na dotyk velmi bolela. Dnešní pan doktor si znovu prohlížel snímky, chvíli nad tím kroutil hlavou a poslal mne na RTG, kde se prokázala linie infrakce vnitřního kotníku. Lidově řečeno, že příslušná kost je naprasklá.Na další dva týdny ortéza plus injekce, za které jsem zaplatil tisícovku (klidně bych ji zaplatil už před pěti týdny).

Resumé: Až po pěti týdnech, v pořadí třetí lékař teprve poznal, že se jedná o zlomeninu!

Páni doktoři z uherskohradišťské nemocnice, žádali jste odvolání ředitele Karáska, jinak že odejdete. Já panu řediteli zazlívám, že vám ustoupil, zvláště když měl vcelku slušnou podporu "nedoktorské" veřejnosti.

ŘEDITEL KARÁSEK TAK PROMEŠKAL PŘÍLEŽITOST S NĚKTERÝMI Z VÁS UDĚLAT POŘÁDEK.

POKUD NECHCETE SVOU PRÁCI VYKONÁVAT POŘÁDNĚ, VÁŽENÍ PÁNI DOKTOŘI, PAK RADĚJI ODEJDĚTE!!!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: M. K. Pijáček | středa 14.9.2011 15:37 | karma článku: 34,17 | přečteno: 1827x