Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

flavy

11. 9. 2008 12:28
Už první odstavec je tutovka

Vy (trvale neudržitelní rozvojáři) jste do ekonomie a jiných vědních oborů vložili vámi vymyšlené, většinou bezrozměrné a subjektivní hodnoty a smíchali jste je s těmi všeobecně uznávanými, definovanými a měřitelnými. Nebo jste zcela subjektivní hodnoty začali paušalizovat. Např. „kvalita života“ je obvykle definována jako „subjektivní posouzení životní situace“. Všemu přisuzujete jakousi míru znečištění, kterou nyní odečítáte podle emisí CO2 (z komínu) na obyvatele, nebo CO2/HDP.

Já se nedivím, že vám to vychází, když jste si to vymysleli, ale počítáte nesmysly.

Já mám také takový výpočet: (holohlavá panenka + pejsek)/knedlík.astronaut.gumička = 3 z toho plyne,že se všichni radši za dotaci šťouráme v hnoji, abychom zachránili planetu. Emise CO2/HDP – volný čas nás všech/index nelegální ekonomiky = 1. 1+3=4 (pozor, matematika) Závěr: zavedením  PUR se všichni donekonečna budeme mít nekonečně dobře. Nezavedením PUR vyhyne lidstvo a taky zmizí půlka planety do 6 let, 4 dnů a 186 sekund

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

11. 9. 2008 2:02
WTF?

Co to je? Vytah ze skript? Nejaka seminarni prace? Nedocenenej domaci ukol?

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 9. 2008 10:22
Hmmm

Pro který semestr studia je určena tato přednáška? 1.? 2.? 3.? To je neskutečně teoretický blábol.

P.S. Zdroje citací se uvádějí MINIMÁLNĚ takto: /jméno autora/, /název publikace/, /vydavatelství/, /rok vydání/, /strana/ ... doufám, že Vám, milý autore, Vaši studenti toho "Samuelssona" u nejbližší seminárky omlátí o hlavu. Poprávu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik