Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MaTaX

25. 6. 2009 1:24
zmenseni sklanikovych plynu??

Nerozumim jak se muze zmensit o  20% sklenikovych plynu v cine pri pouzivani elektromobilu. Kdyz china vyrabi svoji elektrickou energii ze 70%  z uhelnych elektraren. A bohuzel se to ani nesnazi nahrazovat jinymi  zdroji, dokonce jde pravim opakem a stavi v indinesii dalsich 35 uhelnych elektraren. Rekl bych ze to muze mit i daleko horsi nasledky protoze pri spalovani uhli dochazi k vetsim emisim oxidu uhliciteho nez pri spalovani benzinu kde maji auta spon katalizatory. Chinske uhelne elektrarny ktere byvaji mnohdy zastarale nemaji ani tkaninove filtry. Je sice pekne ze napriklad tesla motors ma auta typu S s dojezden az 450km a tento model se nabije za 45minut ale prectavte si kolik dalsich uhelnych elektraren bude vybudovano. A az zas bude dochazet uhli tak se vsichni budou zpatky vrhat na ropu? moc tomu nerozumim...

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

24. 6. 2009 12:19
Co je to zase za blabol?

Elektromotory, elektromobily, hura!

-

Uvazuji zelene mozky o souvisehicim narustu spotreby elektriny a razovych narocich a rozvodnou sit (ve chvili, kdy vsichni zelenomotoristi dorazivicemene najednou z prace domu a zacnou dobijet)? Nebo je to uuupl;ne nepodstatny detail, ktery se doresi az to bude aktualni?

-

Vedi zelene mozky, ze i Hummer je dost mozna "zelenjsi", nez celej slavnej Prius?

0 0
možnosti
D

dutina

24. 6. 2009 8:03
Ufff

Jak tohle múže dělat náměstka , chráň nás pánbůh od vítězství levice , protože jestli takoví "odborníci" nam budou pít krev, tak Maďarský příklad bude brzo u nás  taky realizován.

0 0
možnosti
TT

tolan

23. 6. 2009 23:36
Autore, článek pouze vyjadřuje Vaši politickou orientaci

Takovým prohlášením, která uvádíte v článku nelze věřit.

0 0
možnosti
K

kubíkjansů

23. 6. 2009 22:21
hmm

Elektromobil je bohužel další hovadina z hlav ekologů. Po tom, co nesmyslnym zaváděnim biopaliv způsobili lehčí hladomor v zemích třetího světa a následně se ukázalo, že jejich ekologický biopaliva jsou větší sajrajt než benzín nám teď cpou elektromobily. Problém je, že výroba elektromobilu (zvlášť baterií) je pořádná ekologická rána, a to samý platí o jejich likvidaci.

V současný chvíli je proto masový zavádění elektromobilů do provozu hovadina. Nejdřív je potřeba dořešit ukládání elektrický energie pro jejich provoz

0 0
možnosti
MN

lunak

23. 6. 2009 20:40
Petržílek, Petržílek

tu podlejzavou myš si vlastně z doby před 18 lety ještě dobře pamatuju. Vida, jak daleko se dá dojít leštěním klik....

0 0
možnosti
MN

lunak

23. 6. 2009 20:34
Pánbůh s námi

před takovými ministerskými náměstky. Zkusil jste se taky někdy zeptat: "Lidé v čem chcete jezdit?"

0 0
možnosti
S

SIDLSD

23. 6. 2009 19:04
A tu elekriku si vycucáte z prstu?

A taky nechápu proč do toho montujete socany? A do třetice, jaký elektrický auto je momentálně na trhu, abych dosáhl na těch 60 tisíc Paroubkova šroťáku?

0 0
možnosti
MN

lunak

23. 6. 2009 20:35
Re: A tu elekriku si vycucáte z prstu?

Protože je sám socan a propagaci čehokoliv má za stranický úkol...;-D

0 0
možnosti
P

philby

23. 6. 2009 18:36
ČAS??

Že elektromotory do autobusů zkouší ČAS Znojmo?? Malý autobusový dopravce okresního formátu, bývalé ČSAD?? Jako apríl dobrý!!;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 205
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Jsem právník a ekonom. Před volbami jsem pracoval ve funkci náměstka ministra životního prostředí a později jako ředitel poradců předsedy vlády. Přednáším též na Vysoké škole finanční a správní právo a ekonomiku udržitelného rozvoje. T.č. veřejně vystupuji v roli stínového ministra životního prostředí za ČSSD. Sociálním demokratem jsem od počátku roku 1990, kdy jsem stranu pomáhal obnovit. Jsem ženatý a mám dvě děti. Bližší informace též na www.petrzilek.cz nebo www.cssd.cz.

Seznam rubrik