Tolerantností k sebezničení

Nelegální migranti představují trvalou hrozbu už jen svou přítomností. Samozřejmě, zcela jistě není každý z nich kovaným teroristou. Teroristé by se sem infiltrovali i bez migrace.

Jejich problematičnost spočívá v mnoha jiných aspektech:

a) Podle výzkumů v Německu 70% z nich nedosahuje vzděláním ani úrovně ukončené základní školy, z toho 20% příchozích ve je stadiu analfabetismu - tedy neumí ani číst a psát a jen asi 20% dosahuje úrovně středoškolského vzdělání. Jaký tedy mohou mít ekonomický přínos?

b) Všichni, kdo přišli z Turecka, jsou bezesporu nelegálními migranty. Turecko je bezpečná země a sídlí v ní zastupitelské úřady všech zemí Schengenu, takže není problém si na kterémkoliv z nich požádat o vstupní vízum či o poskytnutí azylu.

c) Již při svém průchodu páchají hromadné násilnosti - kdo viděl situaci na maďarské nebo makedonské hranici, nemůže mít žádné pochybnosti o násilnostech, které podněcují. Vypovídá to mnohé o jejich násilném charakteru, nerespektování zákonů a neschopnosti se začlenit. Jen ztěží mohu mít jakoukoliv iluzi o tom, jak se v "charakterní občany" promění, jejich povaha vylučuje u drtivé většiny příchozích schopnost přijmout evropský styl života.

d) Ještě větším problémem budou další jejich generace. Děti jsou do značné míry zrcadlem svých rodičů a je vysoce pravděpodobné, že s nimi budou stejné ne-li horší problémy jako s jejich rodiči. Vidíme to u současné mladé muslimské generace v západní Evropě a v našich podmínkách u značné části romské populace.

e) Od každého migranta jsem v rozhovoru slyšel, na co mají nárok, od žádného z nich ani slůvko úcty nebo vděku k jejich novém domově. Je to náhoda? Nikoliv. O tom, co očekávají jasně vypovídá vynucování si průchodu do jejich cílové destinace - Německa a Švédska. Pochopitelně, jedná se o země s nejštědřejším sociálním systémem, což mi z logiky věci napovídá, že se nejedná o žádné uprchlíky, ale o lidi s parazitickým přístupem k životu.

f) O "toleranci" či dokonce "mírumilovnosti" jasně vypovídá i případ dvou muslimek u nás, které studovali na SZŠ, kterou nyní žalují. Je jejich právem vyznávat jakékoliv náboženství, ale rozhodně nemají žádné právo, aby jejich náboženství narušovalo školní výuku, pracovní poměr či život jiných lidí. Nejen že by neměli u soudu uspět, ale ještě by měli uhradit veškeré náklady a to včetně morální újmy lidí, na jejichž osudu se svým bezostyšným chováním tolik podepsali. Je to jen další důkaz muslimské nesnášenlivosti a netolerantnosti a to ne (jak pevně doufám) od radikálních muslimů.

Slyšel jsem nové "krédo" aktivistů: "S uprchlíky na věčné časy a nikdy jinak".

Kdysi se v jednom českém filmu objevila jedna krásná hláška, která je tak příznačná pro různé aktivisty a neziskovky: "To se nám to hoduje, když to jiní platí." Akorát si pan Werich asi nemyslel, jak moc to bude po 65 letech aktuální.

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | neděle 27.3.2016 16:43 | karma článku: 30,27 | přečteno: 662x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75