To by nevymyslel ani Orwell

Konečně jsme viděli v přímém přenosu, kdo a proč do Evropy přichází. Díky "neziskové" cestovní kanceláři "Nadační fond generace 21".

Byť všeobecně mám s migranty velký problém, přeci jen jsem si říkal, že iráčtí křesťané to nemají v islámské zemi asi jednoduché a jejich příjezd mě nechával v klidu. No již první reportáž televize Prima nemohla nechat nikoho na pochybách o "vděku" lidí, jejichž život prý byl v bezprostředním ohrožení.

Ponechám stranou informace kolující na internetu, že v tom, kdo k nám přijede hráli své úplatky a protekce, protože dle původního seznamu měli přijet v první várce jiní lidé. I když by to dávalo smysl, že? Myslím, že by se tím měla zabývat PČR a pokud by ta informace byla pravdivá, pak by měli aktéři z Nadačního fondu stanout před soudem za nelegální převaděčství.

To, v jakou frašku se pak celý jejich příjezd zvrhnul, to už jsou informace relevantní a bohužel pravdivé. Dle mého názoru by měla Česká Republika po nich (případně po Německu) požadovat uhrazení nákladů s jejich příjezdem spojených a s okamžitou účinností odmítnout jakékoliv další turisty - a je jedno zda z Iráku, Afghanistánu, Sýrie či Turecka, Řecka nebo jiných zemí EU.

Za mou osobu jsem nabyl přesvědčení, že do Evropy nepřichází žádní - zdůrazňuji slovo žádní - uprchlíci. Jsou to jen a jen kriminálníci bez platného víza, kteří přišli parazitovat na sociálním inženýrství Merkelové a spol. Zároveň jsem přesvědčen, že tzv. NEZISKOVKY, které je obhospodařují jsou ještě větší paraziti než migranti. A bohužel jsem živoucím dokladem toho, jak Bohoušek, frau Merkel a EU dokázali zradikalizovat jednoho normálního občana této země.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | úterý 5.4.2016 15:15 | karma článku: 38,75 | přečteno: 1432x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

Tolerantností k sebezničení

27.3.2016 v 16:43 | Karma: 30,27