Merkelová či Hitler, Hollande či Daladier

Takže pane Sobotko, pane Babiši, nehodláte se připojit k žalobě Slovenska. Proč? Když Nečas schválil církevní restituce proti 75%nímu NE české veřejnosti, tak jste řvali. Nyní je to stejné a stáhli jste ocasy mezi nohy.

22.9.2015 - toto datum si dobře zapamatujme. V roce 1938 to byl Hitler, Mussolini, Daladier a Chamberlein. Nyní tu máme Merkelovou, Renziho, Daladiera a Camerona. Ale scénář je stejný. Opět o nás bez nás, tehdy nám sebrali třetinu území, dnes nám sebrali celé.

A stejně jako tehdy, naši vládní činitelé se bránit nebudou. Takže nám sem šoupnou 5000 kriminálníků (protože jak jinak nazvat ilegální migranty), každý z nich má v průměru 15-20 příbuzných, kteří získají právo zažádat o pobyt a jsme na 100 000 v prvním roce. No máme se panečku na co těšit. Naši "generálové průmyslu" nemají problém nabrat 5000 do svých podniků. Proč tedy nenaberou 5000 úplně stejných "playerů" z rómských ghet?

Již dneska se potýkáme se zcela zdevastovaným pohraničím, kde se soustředila rómská komunita. Aby nám toho nebylo málo, vybudujeme gheta Arabů a Afričanů - každému doporučuji navštívit Teplice, aby viděli "tu úžasně slušnou a čistotnou pracující arabskou komunitu". A kdože nám to diktuje?

Německo, v jejím vleku se ploužící Francie, ekonomické kolonie Německa - Itálie, Španělsko a Řecko, mimo realitu žijící Švédsko, bezpohlavní Belgie, Nizozemí a Lucembursko. A že mě to nepřekvapuje - Polsko, které má "velmocenské" ambice velkého východního bratra, ale nevidí si na špičku nosu (podobně jako v roce 1938, kdy dalo přednost ambicím získat Těšínsko na úkor společné obrany proti Hitlerovi).

Nevidím žádný rozdíl mezi Putinem a Merkelovou - ekonomické vydírání, totalitní manýry a neskutečná arogance vůči sousedům. Jen jsem zvědav, jaký další požadavek Merkelová vznese. Hitler také prohlašoval, že odstoupením Sudet končí jakékoliv jeho požadavky. A co se stalo za půl roku, že?

Zlu se nemá za žádnou cenu ustupovat. A Merkelová je děsivé zlo, EU se statisíci příživníky v Bruselu či Štrasburku je děsivé zlo. Domníval jsem se, že alespoň v tomto případě se budeme jako V4 bít za svoji existenci, za své právo na život. Poláci jako obvykle zradili, Maďaři bojují, Slováci bojují a ten náš ksindl ze Strakovi akademie odhodil jakýkoliv stud, stáhl ocas mezi nohy a plazí se vstříc záhubě. Lze se jen dohadovat proč? Jasně Sobotka byl vždy bezpohlavním slizem, Babišův Agrofert pobírá plnýma hrstma evropské dotace a Dientsbier - ten by měl skončit ve vězení za vlastizradu.

Neustále zde slyšíme kecy o xenofobii, nesnášenlivosti či dokonce rasismu. Ne, žádná xenofobie, žádná nesnášenlivost a už vůbec ne rasismus. Jen touha po tom, aby každý člen této společnosti měl stejná práva ale také a to hlavně STEJNÉ POVINNOSTI!!! A to je nám politiky typu Dientsbiera upíráno. Ano, různí Dientsbierové, Kocábové či Stehlíkové - to jsou jediní a ti praví rasisté. Mě je jedno, zda je někdo červený, bílý nebo zelený, ale co mi jedno není je příživnictví, bordel, řvoucí tlupy a naprosté nerespektování práv ostatních lidí. To mi skutečně vadí.

A vzpomeňte si na rok 1929 - do té doby měla NSDAP minimální podporu a co jim nahrálo? Obrovská hospodářská krize způsobená nezodpovědným chováním amerických finančních spekulantů. Extremistickým stranám nahrávají velké krize a čím větší katastrofa, tím lépe pro ně. Protože pak lidi iracionálně velmi rádi poslouchají jednoduchá řešení. A EU (lépe řečeno Německá Unie) teď takovou katastrofu spustila.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | úterý 20.10.2015 20:45 | karma článku: 43,17 | přečteno: 2628x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75