Kdo podporuje uprchlíky?

Evropu a s ní i Českou Republiku začínám vnímat jako absurdistán. Jedinečný chaos bez ladu a skladu, kde si pár užitečných idiotů honí trika.

Veřejnoprávní ČT a ČRo nás dnes a denně bombardují reportážemi o uprchlících, o jejich těžkém osudu, o tom, jak je nutně potřebujeme v důsledku vymírání populace, jak jim jsme povinnováni pomocí atd. V každé reportáži, v každém vstupu slyšíme názory zastánců přílivu migrantů, ale jaksi už názory proti migraci se nám nějak vytrácejí - příkladem můžou být dnešní události, kde se stručně poznamenalo, že v Praze protestovalo 1000 lidí proti migraci a 1000 lidí pro přijímání migrantů a zatímco se honem rychle dal prostor promigrantskému protestujícímu, druhý tábor nedostal prostor žádný. Jak (pro ČT) příznačná vyváženost!?! Navíc nám neustále v televizi omílají nehoráznou lež, že vlastně sem jdou jen doktoři, inženýři, učitelé nebo přinejhorším studenti.

Stovky různých průzkumů - tak ať někdo udělá průzkum které vrstvy obyvatelstva jsou pro a které proti. Myslím, že by se nám vyvrbil stav, kdy lidi přinášející státu peníze si je nepřejí vyhazovat na ekonomické migranty a naopak statisíce různých sociologů, politologů a dalších logů spolu s těmi, kteří se živí v různých nadacích a charitách - ti by dávali a dávali. Byť někteří tito lidé dělají činnost bohulibou, měli by si všichni uvědomit, že oni sami žádné hodnoty netvoří, oni žijí z hodnot a prostředků, které tvoří ti, jež nazývají lůzou a podobně. Budu-li brát jako střed průměrný plat v ČR, pak by si měli uvědomit, že na každého úředníka, na každého "loga" musí 10 lidí z té "lůzy" odvést daně. Ale všem těmto "intelektuálům" je dáván prostor v médiích. Desetiminutová reportáž o Afghánci, který pracuje a žije v Brně je samozřejmostí, ale že by někdo z ČT se vydal do Teplic a natočil bordel, který tam nuslimové dělaj, to se samozřejmě nehodí.

Dalším faktor, který nikdo nezmiňuje, který jsem ani jednou nezaznamenal. Tady nejde apriori o odmítání migrantů. Jen pro příklad od roku 2004 do roku 2013 bylo vydáno 137 000 trvalých pobytů cizincům, takže v průměru ročně přibude 13 700 nových obyvatel (zdroj ČSÚ). Jenže se jednalo v drtivé většině případů o lidi, kteří přišli a požádali o azyl, měli doklady, bylo možno zjistit, zda to nejsou kriminální živly či dokonce teroristi. To u stávajících migrantů nelze.

Merkelová vesele zve migranty do Německa, tak bodejť by nešli - přijďte, dáme vám baráky, telefony, auta, dávky a všichni vás budou milovat. A následně huláká: "Češi, Maďaři, Slováci, Poláci uvědomte si, že já jsem Evropa, já tomu vládnu a vy se budete chovat tak jak řeknu, jinak se budete divit co nastane. Dotace vám sebereme, kletbu na vás uvalíme."

Nezdá se vám to povědomé? Ten rozdíl je jen v tom, že tehdy to bylo pod hrozbou pušek a kulometů, dnes je to pod hrozbou finančního "násilí". Samozřejmě v zádech s užitečným idiotem Hollandem (který notně připomíná Daladiera) a finančně zkorumpovanými Španělskem a Itálií (které se bez německých eur ani neuprdnou). Jedinou zemí, která se snaží zachovat tvář je Velká Británie.

Nikdo mi nikdy neodpověděl na otázku, kdo a proč financuje tyto uprchlíky, protože je nám neustále omíláno, že cesta sem je přijde na až 700 000,- korun. Ty bláboly o tom, jak prodali dům a majetek jsou báchorky, kterým neuvěří ani děti. Kdopak bude kupovat dům ve válečné oblasti? A i kdyby, kolikpak za něj dostanete - 5 euro? A kde jsou ted jejich rodinní příslušníci, když prodali dům a majetek? Po oznámení, že Německo přijme Syřany bez otálení najednou všichni uprchlíci jsou ze Sýrie. Nejdříve nám ukazovali nebohé černochy v Calais, nyní už tyto záběry přísně cenzurují. Pročpak?

Všichni utíkají z válečné zóny a to už samo o sobě je nesmysl. Pokud by jste utíkali před válkou, bojovali o holý život, budete si vybírat cílovou destinaci? Ne, budete rádi za první zemi, kde vám poskytnou útočiště a kde nebude "zuřit" válka. Ti "nebozí k smrti unavení nešťastníci" nejprve skandovali, pak utíkali a nyní už se perou s Policií v Maďarsku, ve Francii, Británii. Ve většině zemí, z kterých "utíkají" jsou zastupitelské úřady evropských zemí, proč nezažádali o vízum? Už nyní jsou všichni zločinci, které z nich udělal jejich nelegální přechod hranic. Desetitisíce páchají další zločin tím, že nerespektují zákony zemí do kterých nelegálně vstoupili - tak proč bych měl věřit, že v budoucnu tomu bude jinak? Příklad Švédska, Francie či Británie, kde po příchodu tisíců afrických a muslimských přistěhovalců došlo k takovému nárůstu kriminality, že policie neví, kam dřív skočit. Počet znásilnění (včetně nezletilých dívek) se zdesateronásobil, počet výtržností několikanásobně vzrostl, o zvýšení počtu vražd a teroristických činů ani nemluvě. Samozřejmě v rámci "politické korektnosti" se nesmí uvádět, kolik z těchto činů mají na svědomí tito lidé. Stačí si přečíst diskuze na netu, aby si člověk udělal obrázek.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: | sobota 12.9.2015 21:31 | karma článku: 39,09 | přečteno: 1446x
  • Další články autora

Světoví politici servilní?

19.4.2016 v 11:58 | Karma: 28,30

Ukrajina kontra Rusko

14.4.2016 v 16:05 | Karma: 20,54

Proč stále dvojí metr?

13.4.2016 v 19:13 | Karma: 39,77

To by nevymyslel ani Orwell

5.4.2016 v 15:15 | Karma: 38,75