Miluju většinový názor

Masový názor je fascinující úkaz, který si málokdy protiřečí. Kdo ho nesdílí, jako by nebyl.

Detaily o odebraných dětech, které mučí kdesi za polárním kruhem, nejsou známy. Stejně ale spustíme masovou kritiku a vyzveme k nátlaku na Norsko neméně vehementním způsobem než jakým prezident nabádá k útoku na Islámský stát.

Jestli je ta paní řezala jak žito, což je v Česku běžná výchovná praxe, tak v severských státech tohle zas tak moc nepraktikují. Pak by asi nebylo proč se divit, že jí děti sebrali, když se jako přistěhovalec nepřizpůsobila. Ostatně, hlasitě to samé u nás doma požadujeme po všemožných minoritách od muslimů přes cigány a další jinověrce. Pokud někdo zasáhne proti nepřizpůsobivému čechovi, pomalu na Oslo posíláme jejich vlastní Gripeny, teda ty jsou ze Švédska, no ono je to jedno, ve Švédsku úzkostlivě střeží práva dětí taky, tak proč to rovnou nevzít i přes Stockholm.

Když už jsme u těch nepřizpůsobivých, tak to je taky pěkná pakáž, která si za to může sama. Jako správní pravičáci jim dáme najevo, že my je z toho tahat nebudeme, protože za své štěstí nebo neštěstí si přece každý může sám. Teda kromě nás samých. Za ekonomickou bídou obyčejného člověka můžou samozřejmě špatné klimatické podmínky a vykořisťovatelé - zejména zkorumpovaný stát, demokracie a knihovna Václava Havla.

A o tom všem nás dnes a denně informuje mediální žumpa, která si výměnou za dolary nevšimla, kterak ukrajinská Mrija naložila v Česku nákladku tanků a odvezla je tam na frontu. To že si cestou odskočila na mezizastávku někam do Afriky zjistíme, až když bude na Ukrajině řádit Ebola. 

Autor: Jan Petrus | středa 28.1.2015 23:25 | karma článku: 8,98 | přečteno: 498x
  • Další články autora

Jan Petrus

Velká hokejová liga a 4 kola play-off

12.4.2017 v 15:42 | Karma: 14,44

Jan Petrus

O podstatě našeho uspořádání

18.11.2016 v 14:45 | Karma: 13,27

Jan Petrus

Média nemusí být nestranná

26.4.2016 v 13:25 | Karma: 21,07

Jan Petrus

Česká demokracie začala Bílou horou

14.2.2016 v 21:30 | Karma: 15,20