Ne pane Babiši, pohnojil jste především život občanům celé České republiky

Reakce na rozhovor Andreje Babiše (ANO) pro slovenské Hospodárské noviny (článek z ECHO24 zde), kde Babiš uvedl, že lituje svého vstupu do politiky.

Víte, pane Babiši, Vaším vstupem do politiky alespoň přesně víme, pro koho zde pracovali dosavadní vrcholní politici. Pro lidi, jak jste Vy, Pro sobce, kteří nemají a nebudou mít nikdy dost, protože myslí pouze na sebe a na to, co by ještě pro své "impérium" urvali.

ANO, nejste politik. Nejste politik jako Klaus, Zeman a další, kteří dokáží jednat a vyjadřovat se obratněji, takže lidem není hned jasné, že jsou jimi podváděni. Pro své sobecké cíle ale používáte stejné praktiky - lži, polopravdy, demagogii  populistické využívání jakýchkoli témat. Plácáte, co se Vám zrovna hodí a lidé jsou pro Vás jen pracovní síla, zaměstnanci, kteří nesmí mít nejen vlastní názor, ale ani vlastní iniciativu, nápady a nedej bože vlastní mozek.

Jistě. Měl byste se svou postavou něco udělat. Myslím, že je již mnoho obyvatel naší země, kteří by si přáli, abyste v klidu a bez politiky někde daleko u moře shazoval kila. A hubněte, prosím, dlouho. Hodně dlouho.

 

Petr Suda
iniciativa Listopad ještě neskončil
člen iniciativy Občanské liberální hnutí (OLH)

 

Autor: Petr Suda | čtvrtek 17.12.2015 8:13 | karma článku: 36,02 | přečteno: 2216x
  • Další články autora

Petr Suda

Listopad ještě neskončil

6.3.2018 v 11:02 | Karma: 26,68