Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HM

Lidem jeho typu je dobře v každém režimu, za totáče však museli i své nesrovnatelně menší bohatství tajit a nemohli žít okázale v luxusu. Jehorétorika je čistě účelová, nelze mu věřit ani slovo. Babiš není přeci politik ,natož pravicový nebo levicový... Nějaký program ? Jak řekl „Můžeme měnit ten program průběžně. To nebude vadit.“ Babišovi jde hlavně o svůj byznys ..

1 2
možnosti
Foto

Pohnojil nepohnojil, místo kritiky by bylo lépe přikročit k činu. Kandidujte, vyhrajte volby, vytyčte geniální program a řiďte se jím, a bude vystaráno.

Ale nebrečte.

4 0
možnosti
Foto

J73i44ř73í 68K40i76n91d26l

17. 12. 2015 10:52

Babiš je tak dobrý ministr financí, že za jeho úřadování vzrostly výdaje veřejných institucí o 80 miliard. To je víc třikrát víc jak za Kalouska. Výdaje na veřejné instituce stále rostou a letos to už dělá o 60 miliard více a do toho se zatím nezapočítalo zdravotnictví. V roce 2016 se počítá dalším růstem o 32 miliard. Babiš jako minstr financí si přihrál zákaz podpory biopaliv a tak jeho firmy dál od státu dostávají miliardy. Přihrál si zakázku pro svoji firmu na zalesňování Krušných hor. Jsme kritizováni Radou Evropy, že Babiš zasahuje do jmenovaní soudců. To být za Topolánka anebo za Nečase, to by nastal šum svistu. Takhle je ticho po pěšině. V televizi se akorát jeden dozví, jak v Ouholičkách třídí odpad. Ještě na závěr, Kalousek dokázal za ekonomické krize v celé Evropě snížit státní deficit a dostat stát na sedmé místo v Evropě. Za Babiše pomalu padáme dozadu a jsem zatím devátí

6 6
možnosti
MT

mmm, dobrej politik to podle mě sice není (viz návrh rozpočtu), ale že bych se kvůli němu cítil nějak pohnojeněji, to zase ne... jinak k Vašemu textu: věcnost 0%, emoce 100%.

5 0
možnosti
KV

K73a85r50e36l 85V70o54l37n85ý

17. 12. 2015 10:05

tak hlavně to co Babiš vytřískal od vstupu do politiky do vlastní kapsy to se zatím nepovedlo žádnému z politiků v historii ČR.

7 1
možnosti
ZB

Babiš hájí svoje zájmy, ale potřebuje aby ty jeho zájmy schválila vláda a následně Parlament. Mnoho politiků okrádalo nás všechny a naopak nepotřebovali aby se o tom moc vědělo, tedy neschvalovalo se to ve vládě a Parlamentu a přesto mizely miliardy proudem.

3 1
možnosti
MN

Pan Babiš lituje, že vstoupil do politiky? Kecá. Pokud v politice skončí, bude to jen proto, že už dosáhl splnění vlastních důvodů, kvůli kterým do politiky šel...

9 1
možnosti
Foto

Mně vadí hlavně to, že nemá jasnou koncepci a snaží se získat popularitu na společenské náladě a přitom jeho lidé konají pravý opak. Babiš veřejně hlásá, že uprchlíky nechce, ale za ministra spravedlnosti dosadí Pelikána, který by je přijal všechny a ještě by kritiky pozavíral. O Jourové nemá cenu mluvit. Jak dlouho jsme bojovali za svobodu a proti cenzuře? Ona teď jedná např. s představiteli facebooku či googlu. A o čem? O cenzuře názorů uživatelů. Ale úplně absurdní mi přijde, když si uvědomím, kolik století ženy bojovaly za rovnoprávnost a teď paní Jourová chce přijímat vyznavače islámu, kde má žena podřadné postavení. A teď mi řekněte, co ten Babiš vlastně chce.

10 0
možnosti
PS

P61e24t77r 32S43u36d19a

17. 12. 2015 10:18

Není to o logice, ale pouze o penězích a hamounění. Postupně od roku 89 politiku v našem státě ovládli bývalí komunisté, kteří se jednoduše nechtěli vzdát moci a vlivu, aby mohli tunelovat tento stát. A vymysleli to v Prognosťáku chytře.

Dnes je to více než zřejmé, jen to ještě neví dostatek lidí, protože i většinu médií si oligarchové skoupili. Proto je třeba informace šířit co to jde, aby se lidem otevřeli oči.

2 2
možnosti
ZB

Babiš jistě má máslo na hlavě, ať už ohledně spolupráci s STB a nebo majetek jistě sám k němu poctivě nedoputoval. Na druhé straně ale v politice se prozatím drží zdařile a je pro mne příjemným překvapením. Od roku 1989 se vystřídalo v politice mnoho lidí a téměř všichni se podíleli významně na korupci. Babiš chce pomoci vybudovat bezpečný stát, i možná protože se bojí o sebe (svoje blízké) a svoji bezpečnost.

2 2
možnosti
PK

P96a15v87e14l 91K72u30l13a

17. 12. 2015 10:56

Jen maličkost......"ohledně spolupráce s STB"......."i možná proto, že se bojí...." :-)

0 1
možnosti
MS

Je dost naivní se domnívat, že Babiš vstoupil do politiky proto, aby "vyčistil Augiášův chlév". Zrovna on, který se ještě nezbavil másla na hlavě kvůli své minulosti agenta STB a který přišel bůhvíjak ke svému miliardovému majetku. P.S. Případné reakce o mé závisti si laskavě vetkněte za klobouk. :-)

5 0
možnosti
MV

Z tohoto blogu mam akorat tak dojem,ze autorovi vadi,ze ma pan Babis dostatek penez:)

3 1
možnosti
PS

P85e30t70r 36S73u19d85a

17. 12. 2015 10:22

Mílo, o závisti to opravdu není :-). A je to již asi jediný argument Babiše a jeho příznivců, jak převést pozornost mimo doslova nehorázné tunelování státní kasy a snahy získat pro Agrofert další a další trhy.

2 1
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik