Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

správně.

autor článku je opravdu píst

0 0
možnosti

Jeden by myslel, že slavní petenti sklopí uši a prostě uznají, že jejich petice byla kravina, která od počátku neměla u nikoho normálního šanci projít a místo toho tady máme uplakánka, který jen brečí jak jsou ti senátoři, ale i právníci zlí.

5 0
možnosti

Ale no tak! Ony byly "tak nějak shodou okolností" volby a Miloš Zeman tuto historicky první přímou prezidentskou volbu VYHRÁL! Tohle jste nepostřehli, petenti?

O tom, jak se vyjadřujete o řádně zvoleném prezidentovi této republiky, jaké používáte vulgární výrazivo, raději nic ... Moralisté!Rv

3 3
možnosti

P14a67v22e60l 79K96u23l98a

29. 5. 2015 21:00

Ty volby rozhodovaly pouze o tom, KDO bude prezidentem. Ne o tom, že se změní ústavní systém nebo prezidentovy pravomoce. A o prezidentovi se může každý vyjadřovat jak chce, zvláště o tomto pseudoprezidentovi:-/

2 1
možnosti
Foto

Už chápu Miloše Zemana, proč tak nerad uděluje akademické tituly - je to házení hrachu na zeď. Prostě komu není shůry dáno, a apatyce nekoupí.

4 1
možnosti
Foto

Není co dodat.

Stran těch dětí, se měli vzbouřit rodiče, senátoři ihned po Krnově a my ostatní nejpozději po návštěvě M. Zemana v Moskvě, pokud se necítíme jako "pitomečkové". 

Lid ty  urážky baví, myslí si, že na ně se nevztahují, ale ony se vztahují.

Nejhorší je, že co není zákonem zakázáno je povoleno. Samotní tvůrci Ústavy ČR s takovým kalibrem nemohli počítat, tak v ústavních zákonech není prezidentovi doporučeno používat etické mluvy.

Otázkou je, kolik ponižujícího zacházení si necháme líbit, LZPS Čl. 7  (2).

2 2
možnosti

Bylo mi vás tak líto, že jsem vám dal karmu.

0 1
možnosti

Pinkava - mně je líto zase Vás. Ale to se stává, s tím se netrapte.

3 0
možnosti
  • Počet článků 74
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1504x
Systémák a matematik, kterému, prosím, odpusťte chyby češtiny v textech :-).

Zakladatel iniciativy Listopad ještě neskončil  (www.listopadjesteneskoncil.cz) a spoluzakladatel iniciativy Občanské liberální hnutí (www.ObcanskeLiberalniHnuti.cz).

Seznam rubrik