Pomocná ruka pro Bohuslava Sobotku

Hned po skončení volebního klání se ukazují hodnoty některých staronových poslanců. Bojím se použít slovo "morálka", abych nebyl panem prezidentem označen za hajzla, jako včera Václav Moravec při rozhovoru s ním.

foto: Petr Topič, MAFRA

Velice mě děsí, co se v současnosti stále odehrává na politické scéně. Absence morálky u prvního místopředsedy je téměř zarážející a jeho chování zavání bezpáteřností, respektive honbě za mocí bez jakýchkoliv zábran. Ač jsem volil stranu diametrálně odlišnou, není mi lhostejné nové složení sněmovny a hlavně slušnost a poctivost poslanců. Velice nyní fandím panu Sobotkovi a doufám, že se postaví diktátu prezidenta a pokusí se mu zabránit nebo alespoň ztížit uchopení veškeré moci do svých rukou prostřednictvím svých patolízalů. Držím Bohuslavu Sobotkovi palce a přeji mu hodně sil v boji s hradním Goliášem.

Velice se mi líbí také postoj rektorů univerzit, kteří snad svorně podpoří Mikuláše Beka i Libora Grubhoffera, myslím že takových osobností je potřeba více, aby si Miloš Zeman konečně uvědomil, že si nemůže dělat co chce a naprosto ignorovat, či zesměšňovat vysoké školy. Je naprosto nepřípustné, aby prezident zasahoval do dění na vysokých školách.

Z jeho bonmotu v továrně na cigarety je mi spíše úzko a nechápu, jak si někdo může dovolit, že kouření neškodí zdraví. václav Klaus založil svou "popularitu" na odmítání globálního oteplování, že by Miloš Zeman založil tu svou na odmítání škodlivosti kouření a bude navštěvovat zahraniční konference s přednáškami???

Ještě jednou se vracím k nadpisu tohoto článku se výzvou:

PANE SOBOTKO VYDRŽTE, DRŽÍM VÁM PALCE.

Autor: Petr Šmíd | pondělí 28.10.2013 13:15 | karma článku: 21,02 | přečteno: 947x
  • Další články autora

Petr Šmíd

Co se to děje???

12.9.2012 v 0:29 | Karma: 17,11

Petr Šmíd

Přímá volba prezidenta

4.1.2012 v 15:42 | Karma: 7,42