Diskuze

Proč nemohu reagovat na příspěvky v diskuzi pod mým článkem?... To je otázka, která se mi momentálně honí hlavou a odvádí mě od důležité práce na seminární práci, čekám nějaké rozumné vysvětlení a snad i pochopení čtenářů.

amikimichi.blog.cz

V mottu tohoto blogu píšu, že tu chci psát, mimo jiné, i o tom co mě rozlaďuje!

Momentálně je to situace, kdy  nemohu reagovat na příspěvky pod článkem na SVÉM blogu! Přeci jenom proto, že nemám dostatek dukátů, nelze omezit možnost reagovat na příspěvky čtenářů, kteří si přečetli můj článek! Jsem moc rád, že někdo reaguje, chce diskutovat a to že nemohu, jako autor, reagovat mě mrzí! Nemůžeme přeci jenom kvůli tomu, že by mohl někdo diskuze zneužít a zahlcovat je spamem a kdoví čím ještě, omezovat možnosti slušných  diskutérů!

Tato skutečnost mě opravdu rozladila, proto si vylévám své naštvání sem! :-) Nehodlám nyní nějakým podlézavým způsobem podléhat tlaku a honem sbírat dukáty registracemi na sesterských webech, jenom proto abych se mohl účastnit diskuzí pod vlastním článkem! Doufám, že to pochopíte a pochopíte také to, že budu moci reagovat na příspěvky s maximální frekvencí 1xdenně! Vykřičníky za každou větou dávám najevo rozladěnost :-D a omlouvám se všem, kdo si můj článek přečetli, a marně čekají na mou odpověď!

!!!HOWGH!!!

 

P.S.: Pokud nechápete význam obrázku vedle tohoto článku, tak vězte, že je to ROZLADĚNÝ klavír!

Autor: Petr Šmíd | pondělí 31.10.2011 22:57 | karma článku: 11,76 | přečteno: 1078x
  • Další články autora

Petr Šmíd

Pomocná ruka pro Bohuslava Sobotku

28.10.2013 v 13:15 | Karma: 21,02

Petr Šmíd

Co se to děje???

12.9.2012 v 0:29 | Karma: 17,11