Zruště, prosím, školy.

Tak první útok na sexuální výchovu odražen. Asi pro malý zajem. Deset lidí !? To si snad děláte srandu ? A nebo se jen chcete dostat na stránky médií ?

Západ nad Místkem.PE♥TR :-)

Sexuální výchova na školách. Také já jsem měl něco jako sexuální osvěta. Jako se přitahují k sobě muž a žena, tak je k sobě přitahována spermie a vajičku ... (asi nějaký magnet)

Pochopil jsem však (protože to vyučoval stejný učitel jako občanskou výchovu), že: sex bez třídního uvědomění, nemůže poskytnout uspokojení ...

Na třídní schůzce stojím na chodbě kabinetu. Učitelka si k sobě volá jednotlivé rodiče. Jsem už na řadě a najednou z kabinetu slyší: ty ku.... jedna. Co si o sobě myslíš ? Ještě jednou se to stane a dám tě vyhodit ze školy. Ostatní rodičové na chodbě ztichli. Dveře se otevřou a vyjde vysoký muž, asi 40 let, štíhlý a elegantně upravený. Odchází spěšně školní chodnou. Za ním vychází učitelka. Je jí jasné, že rodičové na chodbě všechno slyšeli ... A tak jen dodá: to byl náš významný sponzor školy. Jeden otec, který stojí vedle dodá: a pěkný debil a hulvát. Učitelk se zamyslela: to taky. Tak další, prosím...  Tak proč těm učitelům nechtějí přidat ? Já bych to dělat nechtěl... ani za nic. Nejlepší by bylo zrušit školy. Myslím ty základní. A kdo se chce učit, ať studuje po večerech... a teď ještě ta sexuální výchova ??? Učitelé jsou nezmaři. Jen co přestali učit marxismus-leninismus, zase jsou nuceni učit něco, co nechtějí. Doufám, že té sexuální výchově budou, alespoň ti starší, rozumnět.

Mládež je dneska zkažená ...

Sedím na hřišti a bavíme se s klučinou (asi 5-6 let). Je to pěkný "brepta" a tak si rozumíme. Když už vyčerpáme všechny možnosti k rozhovoru, dodá: ... a teď mám novou holku. Je trochu mladší než já, ale jde to. V hlavě se mi rojí spousta myšlenek... Asi má naštudované "bravíčko" (občas doporučuji přečíst). Tak mladí a už žijí sexuálním životem ?? ... Když tak dumám, zeptám se přímo: ...a jak jste daleko ? (očekávám, co on na to). Chvíli uvažuje a pak s klidem řekne: ... tak zatím jsme před barákem, ale chtěl bych ji vzít domů, ať se ma ni podívá moje mámu. .....?????.....

Přiklíží se k nám asi třicetiletá žena: Adame, říkala jsem ti, ať si hned s každým nevykládáš. Bere ho za ruku a odvádí ho pryč. Dodává: promiňte, omlouvám se. Žijeme bez tatínka a on v každém chlapovi vidí ... přerušuji ji. Taky jsem vyrůstal bez otce a mysím, že mi to nijak neublížilo.

... tak ti mladí nejsou ještě tak moc zkažení, jak se říká.

Příjemný den všem učitelům i rodičům.

JÁ, PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA

 

Autor: Petr Slezák | úterý 19.4.2011 19:40 | karma článku: 10,60 | přečteno: 719x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38