Život z PRÁNY (z energie Božské matky)

Se zájmem jsem si přečetl několik článků a filmů o životě z prány. Zajímavá věc :-)))

Kde je ta zima ??zdroj: internet

Vyslechl jsem si i přednášky Henriho Monforta. Američana. Proč američan ? A u nás "dýchači" nejsou ? Ale jsou. Jejich problém je ten, že ..... časem umírají.

Život z prány je velmi nebezpečná praktika. Je nebezpečná hlavě v tom, že časem převládne duše nad tělem. A tělo ? Normálně umře.

Přesto, že jsem zastáncem mnoha praktik (cviků), žádná nehovoří o životě z ničeno, jak je udáváno některými lidmi. Naučit se v sobě využívat energii danou (zděděnou) a energie, které nás obklopují. S tou první nelze celem nic udělat, neboť je vrozená. Té, kterou přijímáme z okolí je nekonečné množství. A dá se v těle velmi dobře zužitkovat. Obě složky je pak možno rozvíjet a "rozohňovat" ... výživa je nekonečné.

Jeden můj známý "jogín" se už několik let živí jen medem. Speciálním rituálem. Každé ráno sklenice vlažné vody a kávová lžička medu. Když jsem sledoval některé jeho praktiky, říkal jsem si: blázen. A na dotaz: mistře, vy opravdu nic nejíte ? Odpověděl: Já jím. Teď už sice mnohem míň než dříve, ale jím. Minulý měsíc jsem dostal jablko a jak jsem si na něm pochutnal. Asi jsem ho nemohl celé sníst :-))

I když musím uznat, že v našem státě by to byla bomba. Zrušit obchody s jídlem, a jen tak se potulovat po kraji (jako JK) a obdivovat krajinu. Občas si trochu pocvičit ... vše zadarmo. Prostě "Modrá zelená".

Zvykli jsem si, že si lidi dělíma. Na ty normální a na ty ostatní. Já se kloním k Freudovi a společně s ním říkám: A KDO je normální ? Asi nikdo. Všichni mají změněné vnímání :-))))

Milý Henri, přeji ti mnoho životního elánu v roce 2012. A pohodu.

Děkuji za přečtení mého "blobu". KO-NEC

PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA (C.I.T.)

PS. A víte o tom, že v americe mají "pránickou restauraci ? Příjdeš, dáš si nějaké dobré jídlo, chvíli si počucháš, pak zaplatíš a jdeš domů. Jsem rád, že žiji v Česku. I když, časem se učitě najde nějaký "filuta"... tipuju to tak na nějakého přeběhlého poslance :-))))))))))

Pepíku, pošli mi alespoň SMS. Zatím je tam pan Václav Havel sám (na nástěnce ODS na místeckém náměstí). Začínám kontrolovat i parte u "masoprodeje" (Jak peotický název: Masokombinát KRÁSNO).

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Slezák | středa 4.1.2012 14:17 | karma článku: 10,50 | přečteno: 1268x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38