Ženy se nám přemnožily.

Pátrat, pátrat a pátrat... to lze donekonečna. Taký lidská blbost je nekonečná. Hledím na internet:

BMW nebo Škoda ??zdroj: internet

Lékaři budou chtít za plomby platit (asi). Nezbývá než vyhlásit: Děkujeme obejděte II. Jak lékařům pomoci ?? Odstěhovat se do Indie (či jiné příhodné) země. Domluvit se s kováři, na trhání zubů. Určitě by nepotřebovali smlouvu se zdravotní pojišťovnou (beztak ji časem někdo vytuneluje. Ale kde dneska seženeš kováře ?? Já znám jenom jednoho (Edwin).

Všichni pátrají, co za současnými zdravotními problémy vězí. Krvácivý průjem. Tak to asi nebude nic příjemného. A způsob léčení ? Trochu si pohojit střívka a dát jim hodně vody (stačí obyč. netředa destilovanou).

Sedím se známým na místeckém náměstí. Je poledne. Napříč náměstím se sune nekonečný dav lidí. Je opravdu problematické, zůstat netečný k té záplavě. Záplavě tvarů, barev, účesů ... Znažím se o to. Kolega naprosto netečně přehlíží dav. Zdá se mi, že na nic nereaguje. Chvíli pozorujem a kolega suše říká: ženy se nám nějak přemnožily. Kolem přechází kyprá (asi) třicátnice. Koukám na ni. Kolega zareaguje můj pohled a hned mě srovná: Nečum tak na ni. Vypadá to, jako bys měl hlad. Uvažuji: Tak to je pravda. Jak jen to ten kolega pozná ?? Nahlas řeknu: Jak jsi to poznal ? Rán jsem měl jen trochu ovesných vloček. A už je poledne. Opravdu mám hlad. A jak ty ovesné vločky jíš ?? Nerad mu prozrazuji "svůj" recept. Koleda mě ujistí, že jí oveské vločky stejně jako já. Dva "úchylové", vločkaři :-)

Vtom prochází děvče neurčitého věku. Asi nějaká modelka (napadlo mě). Vyškolen od kolegy, zkouším zaujmout neutrální angažovanost, čili nereagovat. Kolega ji chvíli doprovází pohledem a když jde kolem, velmi tiše řekne: ty vole, ta má kozy !! Hlasitě se rozesměji. Že ty máš taky hlad ?? Jo, má. Půjdem a dáme si aspoň polévku. Souhlasí: To by šlo. Já dovávám: dáme si polévku a navrch jednoho Radegasta. Na dobré trávení.

Zvedáme se a pokračujem přez místecké náměstí do Klubu. Servírka nás vítá s úsměvem: Jedno malé a jedno velké ? Ano a k tomu 2x půlévku. Usedáme. Chodíme tam, kde nás znají a kde nám rozumějí :-))

Je to prostě normální selekce. Zahledej za tím cokoli. Okurky, zalenina, Al kaida ... nic za tím není. Jednoduše: ženy se nám (muřům) přemožily.

Chudám ten, který se musel celý týden cpát okurkama. Brrrrrr !!

Sodoma-gomora. Ženy jsou nádoby hříchu....... ale KRÁSNÉ :-)))

Příjemný den a pozor na slunáčko. Dávejte se na hlavu "čepičku". I ty Bohušu (Irénko, já čepičku nechcu)

JÁ, PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA

Autor: Petr Slezák | pondělí 6.6.2011 16:18 | karma článku: 9,17 | přečteno: 1633x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38