Půst nebo Hladovění ?????

Velké dilama. Zdá se mi, že jsem prožil obě "varianty". Od 1.1.2010 jsem držel půst 35 dnů. Výsledky šílené ...

Pro pamětníky...PE♥TR :-)

Ten mě naplňoval radostí. Radostí, že se vše daří, že to jde i bez léků, že jsem pěkně zhubl, že se mi snížil krevní tlak, že se mi hojily i stará zranění ... vůbec jsem sice nechápal proč... dneska už to VÍM. Tělo prošlo tak obrovským a složim procesem. Dostal jsem "bezpočet" mailových instrukcí: co a jak dál, na co se připravit, čeho se vyvarovat. Škola utváření vlastního JÁ. Byly i takové, které mě proklely do horoucích pekel. Za co ? Nepochopil jsem. Asi nějací nevyslyšení "léčitelé"... A nebo snad jsem někomu šlápl na kuří oko :-))))) V tom případě se omlouvám. Nebylo to mým záměrem.

Narazil jsem a nebo mě oslovilo, MNOHO lidí (nebojím se říct) "exotů". Nebo lidem, jejichž počínání nerozumím (zatím). Každé praktikování ssebou nese něco dobrého (nějaký záměr) a také malilinký počátek "extremismu". Ne tak, jak si ho lidí většinou představují. Jsou to různí "pijáci" a "pojídači". Čehokoli. Ledová voda, horká voda, destilovaná vody, okysličená vody, vegetariáni, dýchači ... Téměř nepřeberná škála praktik, ať už se tomu říká jakkoli(v). Některým jsem se smál. A dnes ? Dnes je praktikuji taky. Většinou se jedná o praktiky z dílen jogínů a nebo taoistů. Variant je bezpočet. A co tedy vybrat ?? Poslouchej své tělo a to ti odpoví na všechny dotazy. Jednoduchá a geniální.

Mám v "zásobě" ještě několik příhod z lékařského prostředí. Nic si nevymýšlím, vše jsem osobně prožil. A jestli by mě něco v mém psaní dokázalo zastavit ?? Jedině Nejvyšší. Na toho fakt dám.

Půst. Praktika známá tisíce let. A přesto se nám v dnešní době zdá, že jezcela zapomenuta. Není. Hlásí se k nám a oslovuje nás. Že bych to zkusil ?? Neznám lékaře, který by řekl, že není zdravé dodržovat zásady správné životosprávy. Nic se však nemá přehánět. Jeden lékař, když jsem mu řekl o příteli, který držel půst 42 dnů, mi suše řekl: ...to je pěkný debil. Já je neodsuzuji. Ani svého přítele (ahoj Pepiku) ani lékaře(je očař).

Vše ukáže čas. Čas a někdy mnohem rychleji, než bychom to od něho čekali.

Přeji V Š E M příjemný den a hóóóóóóódně láááááásky.

JÁ, PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA

P.S. a druhý půst, to bylo hladovění :-(

Autor: Petr Slezák | čtvrtek 17.2.2011 11:27 | karma článku: 13,65 | přečteno: 1342x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38