půst: 33. den (2.2.2011)

Tak včera jsem měl výročí. Asi to ale ani nebudu oslavovat. 1.2.2007 to bylo přesně čtyři roky, co jsem měl první mrtvici.

L. Gallardo s "vozíkem".zdroj: internet

Tak to se mi tedy zdá, že to bylo dříve. Tři roky jsem se trápil (spíše byl trápen). Stále víc a více léků. A změna nikde.  Nevím. Asi jsem čekal, že někdo přijde, mávne kouzelným proutkem, "naláduje" mě lékama a včechno bude FAJN. Nechtěl jsem nic. Celkem slušná depka. Nepropadl jsem sice alkoholu, nedal jsem se na drogy, prostě, jen jsem chtěl nějaké léky, které by mi pomohly. A vlastně jedné droze jsem propadl - cvičení :-) (ale tož později).

Po třech letech "léčení" jsem měl 105 kilo, ochrnutou pravou nohu a ruku, ochrnutý trojklanný nerv a bral jsem léků za 1000 korun měsičně. Posudková komise mi přidělila invaliditu III. stupně (nejtěžší). Stav je douhodobě špatný a s jeho změnou se nepočítá. Amen.

1.1.2010 jsem vyhodil všechny léky a začal svou vlastní "samoléčku". Spojil jsem dohromady všechny vědomosti, které jsem měl a zahájil jsem vodní půst. Ten jsem držel 35 dnů. Nic ozdravnějšího (a riskantnějšího) jsem v životě nezažil. Všechny problémy začal odeznívat. Vyhojily se mi i zdravotní problémy, které mě trápily 20 a více let. j)Jizvy, staré zlomeniny, vše se napravovalo. Vypadala mi i kožní znaménka. Začal jsem opravdu INTENZIVNĚ na svém zdraví pracovat. Dnes cvičím přibližně 5-6 hodin denně. Za celý rok (kdy cvičím) není dne, kdy bych cvičení vynechal. Jak říkají známí, normální blázen. Vím, že mé rozhodnutí a můj přístup je asi ojedinělý, ale vše jsem vsadil na jedinou kartu. Nebylo to lehké. Nenašel jsem nikoho, kdo by mi můj zamýšlený postup schvaloval. Rodina, známí, lékaři, přátelé ... a jaké rady jsem dostal od lékařů (odborníků) ? Hrůza. Nesetkal jsem se s lékařem, který by mi, kvalifikovaně, něco o půstu řekl. Tato oblast je, dle mého názoru, bílá mapa ... a přitom VŠECHNA náboženství jsou nějakám způsobem s půstem spojena. Jsou to znalosti staré tisíce let. Jsou starší než všechna náboženství. Čínská a indická cvičení. Co více potřeba ?? Funguje to všechno opravdu tisíce let. Trochu jsme na to zapomněli a odklonili se na druhou kolej ... čas návratu.

Po jednom roce mohu říct: ... stal se "zázrak". Dnes mám 70 kg (-35 kg za rok), odložil jsem berle (jako v Lurdách), po mrtvicích nemám žádné viditelné následky (mimo problémů s hlavou :-) Všem doporučuji. Pokud se ti zdá (Hynku, Viléme, Jarmilo...), že už není možnost cesty vpřed, vezmi zdraví do svých rukou. Tím, že každý měsíc koupíš v lékárně plnou igelitku léků ... neuděláš NIC pro své zdraví.

A jen tak mezi řečí. Mrtvice jsem měl celkem čtyři. Než jsem trochu začal chápat, co a proč...někdy to opravdu trvá :-)))) (i mi)

Půst. 33. den: váha 68,8 kg, tlak 155/86. Celkově příjemný den. Ale ta zima, ta je drsná. Když se řádně "připravím", vydržím s teplem hodinu. Zdá se mi ta zima (pro mě) dost vysilující. Abych byl v teple, musel bych pořád cvičit.

A proč to foto ? Jeden známý má rád "špičková" auta. Zná všechny hodnoty, patametry, detaily ... Připadlo mi, že tato auta bere jako drahokamy. Jako diamanty. Něco nádherného, co se blíží diamantu, který je již opracován. Je to prostě LÁSKA.

Jednou jsme spolu seděli (o čaji) a já mu řekl, že za takovým autem se pěkně vyjímá přívěsný vozík. Nechápavě hleděl: ... jaký vozík, to by balo úplné "zneuctění" toho auta. To by byla "svatokrádež". ??? Tak to jsem od ateisty opravdu nečekal. Problížím internet a našel jsem jedno foto "netradiční" úpravy sporťáku. A tak jsem foto poslal známému a dal jsem ho i na blog...

Přeji všem příjemný den a hodně lásky

JÁ, PE♥TR :-)

 

Autor: Petr Slezák | čtvrtek 3.2.2011 7:44 | karma článku: 14,12 | přečteno: 1011x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38