Proč nekouřím "trávu":

Některých věcí se trochu bojím. Všechno by se vlastně mělo užívat s mírou. Ze všeho se může stát droga. Droga, jak si ji představují všichni ostatní (cigarety, alkohol... ale i jídlo, sex, i to cvičení). Rozdíl je v působení na psychiku a tělo.

Je to lék ?? Pochybuji.PE♥TR :-)

Různé halucinogení léky, LSD, lysohlávky, fenmetrazin, těkavé látky a v neposlední řadě mariánka, čili "tráva".

Kdysy jsem se pokoušel o jednu léčebnou praktiku. Je zbytečné vysvětlovat je jí smysl. Vše jsem pečlivě nastudoval. Její praktikováí se mi však zdálo naprosto nemožné. Tohle se nemůžu naučit. Až jednou ... "ocitl" jsem se jednom moc povedeném večírku. Známý, zkušený praktik hulení trávy, nabídl zájemcům výuku. Kroužek (včetně mě) se sašel na balkóně. Dostali jsem instrukce jak a co a "bylo zapáleno". Pocit celkem žádný, trochu to škrápalo v krku. Každý si dal pár "prásků" a kroušek se rozešel. Některé to řádně vzalo. Zpívalo se, tančilo se ...mi bylo dost špatně. Očekávané slastné pocity nikde. Mlava se mi točila a musel jsem si jít lehnout. Ani zde se mi však neudělalo lépe a musel jsem brzdit. Snažil jsem se to rozdýchat, ale výsledek by opačný. A pak se to stalo. Mozek, zasažený drogou, začal tuto drogu "splývat" níž a níž. Všechny "čakry" se začaly postupně zavírat. Připadalo mi, že jsou úpně prázdný a bez energie. Jako by v těle došlo k uzavírání všech energetických kanálů. Jako bych byl v CTčku a moje tělo si samo dělalo příčné řezy tělem a já se na to díval. Obrázky (nebo představy) mě tak zaujaly, že mi celkem bylo jedno, co se stane dole. Bude to můj konec, nebo nebude ???

Ve spodní úvrati (ve středu klemby nohy) se pohyb energie otořil a tělo začalo energii nasávat a rozhojňovat v každé "čakře". Pohyb od nohou nahoru byl tak silný, jako by se ni postupně v těle rozežínaly malé žárovičky. Vše doplněno příčnými řezy vlastního těla se všemi enengetickými propojeními. Když se pocit dostal až do hlavy nastalo velmi mírné a pomalé otáčení ve směru hodinových ručiček. Celé tělo svítilo a náhle se v koruně objevila voda. Zlatý déšť, která se zvolna snážel a zkrápěl, postupně zhora dolů, celé tělo. Světla postupně pohasínala, jako by byl ohěn zaléván vodou. Když se voda dostala až do nohou, připadal jsem si, jako hory, ze kterých se kouří. Pohoda. Vstávám a jsem tak čerstvý. Jako by nabitý, přímo jiskřící. Na celém těle se mi lesknou malé krůpěje potu. Je horko. Stojím v "hoře", jako by se ze mmě "pařilo". Dýchám velmi pomalu a dlouze. Opravdu velmi silný zážitek.

Poznal jsem něco, o čem jsem si myslel, že není možné. Naučil jsem se jednu, velmi složitou, praktiku lidského těla. Vždy, když ji praktikuji, dosahuji stejných pocitů, které jsem měl tenkrát při "mariánce". Zkusit a pochopit. Stačí jednou. Událo se to asi před čtyřmi měsíci.

Tráva musí mít opravdu velmi silný vliv na vnímání energie. Ale, že by léčila ?? O tom SILNĚ pochybuji. Pomůže ti ukázal, že to je možné, ale oživení energetických drah za tebe NIKDO neudělá. Energetická dráhy se otevírají jinak. Ne dojmem, ale zkutečnou změnou. A jak energetické dráhy posilovat ? ... VELMI jednoduše ...

ENERGIE - PRÁCE - CESTA

Všem příjemný den a hodně lásky.

JÁ, PE♥TR :-)

Autor: Petr Slezák | úterý 15.2.2011 11:58 | karma článku: 6,65 | přečteno: 912x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38