Padni komu padni.

Opravdu smížené pocity jsem získal po přečnetí článku o invalidech. Je jeho cílem "rozeštvávat" ?? Jistě, že ne. Dává prostor VŠEM stranám. Čili, je o něm možno diskutovat.

bez komentářezdroj: internet

A vyjádření jednotlivých "diskutujících". Jako vždy. Jeden HOT a druhý ČEHÝ. To říkal náš vozka.

Invalidé jsou pobouření. Co si to ten stát dovoluje ? To je nehoráznost !

Jistě pan Krása (jako představitel zdravotně postižených) se jich MUSÍ zastávat. Je muž na svém místě. Hájí své "ovečky". A že se vše děje tak rychle, že to ani nelze zachytit ve statistikách ?? Inu, nová doby. Statistiky na nám nějak přmnožily. Hlavě ty politické, před volbami. A asi už přestaly sloužit svým účelům. Jeden příběh starý několik tisíc let píše o tom, jak dva (J+M) šli spousty kilometrů, aby byli v místě svého narození. A pak se jim narodilo dítě a i když se sčítání zůčastnili, stále byli chudí a děťátko se narodilo na seně :-))) A ještě tam prý někdo nechal v okolí malá neviňátka povraždit... sakra, to byla doba...

Ministerstvo práce a sociálních věci (MPSV) píše: nic se neděje. Všichni musíme šetřit. A tak (asi) začíná u těch, kteří se moc bránit neumí. Ale čemu se bránit ?? Jestli jsi invalidní, nemusíš se bát. Trochu mi to připomíná slova: Vzdejte se. Nic se vám nestane (akorát vás postřílíme).

Psal jsem na blobu o invalidech. Jsou to ti, kteří ověšeni zlatámi řetězy obsazují místa pro invalidy a nebo to jsou ti, kteří na posudkové komisi PROSÍ, ať je uznají, jako zdravé ?? A nebo B ?? Jako vždy v životě C je správně :-)))

Mám známého, která byl v mládí prodělal dětskou obrnou. Má úplně ochrnutou ruku. noha je taky TROCHU "problémová" ... a jeho názor: invalidní důchod ? Sakra P R O Č ? Já jsem zdravý a celý život jsem pracoval. Vlastní malou dílnu a to co vyrábí ... nepředstavitelné. Kroutím nevěřícně. Jednou rukou ?? Je invalida ?

Ve svém okolí však taky registruji ty, kteří mají invalidní důchod. Například na psychické problémy :-)))) A KDO je nemá ??? Je třeby zapojit VŠECHNY do práce. A že povinnost pracovat už není ?? Opravdu škoda. Bylo to myšleno MOC dobře.

Do budování naší krásné země se musí zapojit VŠICHNI. Bez vyjímek. A co ti, kteří jsou skutečně postiženi ? Svým OSOBNÍM příkladem. Je třeba projevit osobní skutečnost a odhodlat se. Vykročit na cestu osobního přesvědčení. A nelhat. Především sám sobě. Vše je v tobě. Věř si, že to dokážeš (jdi do Snikrs :-))))

Děkuji za přečtení mého blodu (bez diskuze :-))))

Příjemný den vše invalidům a hóóódně sluníčka.

Mír ve mě.

JÁ, PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA

http://www.novinky.cz/finance/240548-stat-bez-milosti-ocesava-invalidni-duchody.html

Autor: Petr Slezák | pondělí 1.8.2011 9:23 | karma článku: 13,76 | přečteno: 1208x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38