"Nenažraní" důchodci.

Tak reagoval známý na zprávu o zvedání (chcete-li úpravě) důchodů. Prý: to je bordel. Ti důchodci jsou jak nenažraní !!! Já si říkám: tak opravdu alespoň NĚCO v tom našem milém státě funguje. Díky Bohu (a vládě) :-)

Je nějaký problém ?Zdroj: internet

Možná si to mnoho lidí neuvědomuje (neb se to jich zatím prý netýká), ale JE TO TAK. Důchody se stále vyplácejí. A o tom se nedá diskutovat. A to je DOBRÁ ZPRÁVA. CO nefunguje, o tom by se dalo diskutovat, ale to mi se nechce :-)))

Potkal jsem je u jednoho z mnoha (sakra, v Místku jich je) "hypersupermarketů". A bylo to ... TESCO :-))

Stojím u zábradlí a poslouchám. Věkem určitě důchodci. To se pozná. Bavili se o svých "pejscích". Včera měl Bobíček táááákový průjem. V noci jsem s ním musel jít třikrát ven. Neříkejte ?! A co mu bylo ? Nevím. Asi mu moc "nesedlo" do grilované kuřátko, co jsem mu koupil. On ho hóóóódně miluje a vždycky ho celé sní. A on ho sní celé ? A sám ? Proč ne. Vždyť se podívejte, jaký to je "pořízek". Chvíli sleduji "obezitu", která sedí na chodníku. Prý: Bobíček. Ale páníček vypadá stejně. Hodně se podobají jeden druhému. Člověk, který se nedokáže postarat sám o sebe, by si neměl pořizovat psa. A ani jiné zvíře.

Nedá mi to a ptám se: a on, váš pejsek, OPRAVDU sni celé grilované kuře ? Ano ? Tak to je mi moc líto. Jednak je mi líto toho psa a jednak je mi líto vás. Nemáte nějaké problémy s hlavou ? Léčíte se někde ? Neléčíte ? A to by jste asi měl. Mohl bych vám doporučit jednoho dobrého neurologa, doktora  ... je to fakt odbormík. Já se u něho taky léčím a dávám jen ty nejlepší reference. Vřele doporučuji. Důchodci se otáčejí ke mě zády a jeden řekne: zase nějaký úchyl. Tady si dneska není nikdo jistý ... pak vezmou oba košíky nacpané "potravinama" a chystají se k odchodu. Zastavuji je oba a dodávám: pes z toho rozum nemá a vy !! ...no, když tak sleduji vaše nákupy, asi taky moc ne. Víte něco o zdravé stravě ? Asi ne. Takže si uvědomte ... Stačilo, říkám si. Nenechám se unést cizí hloupostí.

Duchodci se začnou usmívat. Vy jste v nějaké sektě ? Nejste ? Tak se o nás nestarejte a neotravujte. My jsme obyčejní .......... NENAŽRANÍ důchodci.

Odcházejí k parkovišti a smějí se. Já se směji taky. Humor je kořením života. Ale nasrali mě, ti ... důchodci. Raději jdu ... cvičit :-)))))

Příjemný den všem důchodcům (i budoucím).

JÁ, PE♥TR :-)

ENERGIE - PRÁCE - CESTA

Autor: Petr Slezák | středa 21.9.2011 11:49 | karma článku: 15,90 | přečteno: 1959x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38