Konečně "za vodou"

Několik měsíců už uvažuji, co dál. Ukončení mých podnikatelských aktivit bylo logickým vyústěním mého špatného zdravotního stavu. Co dál ??

Pomoc v nouzi.Zdroj: internet

A náhle se přede mnou otevřela nová cesta. Cesta, která nabízí: co dál. Žádné školení, žádné vzdělávání, žádní pacienti... a přitom tak jednoduché. Přetiskuji celý mail, který jsem dostal:

Od pana Marka Steinert
UBS Investment Bank
Bankovního podnikání
1 Finsbury Avenue.
LONDÝN EC2M 2PP.
Já jsem pana Marka Steinert Od Harlesden, North West London, tady v Anglii. I práce pro UBS Investment Bank v Londýně. Píši vám z mé kanceláře, která bude mít obrovský přínos pro nás oba. V mém oddělení, je ředitel London Krajský úřad Pomoc, jsem zjistil, opuštěné částku ve výši 20 milionů liber Velké Britská libra (dvacet milionů Velká britská libra) v účtu, který patří k jednomu z našich zahraničních zákazníků Pozdní Pan Hugo Mart Americký občan, který přišel o život při nešťastnou náhodou s historickými celé rodiny na 5. července 2006.
Volba Vás kontaktovat se vzbudit z povahy zeměpisné, kde žijete, obzvláště vzhledem k citlivosti Tyto transakce se banka Officials've bylo čekání na některý z Relativní přijde-až k tvrzení, ale nikdo nemá dělat. Já osobně jsem byl neúspěšný při rozmisťování příbuzným po dobu 5 let, mám usilovat o váš souhlas k vám jako další příbuzný / Bude příjemce na zemřelého tak, že výtěžek z tohoto účtu oceněn na 20 milionů liber liber bude převeden je svůj bankovní účet jako další kin k pozdní pan Hugo Mart.
Toto bude Tyto sdílené Vyplacené částky nebo procenta, 60% pro mě a 40% pro vás. Vše, co potřebujete, je nahrát databáze podrobnosti v náš bankovní systém jako další kin k pozdní pan Hugo Mart. Všechny Žádám nyní je vaše upřímná Co-operace, důvěrnosti a Trust umožnit nás vidět tuto transakci prostřednictvím. Prosím, musíte mít na tuto transakci tajné 100%, protože z mého postavení tady v mé bance.
O Vaše potvrzení této zprávy a vyjádřit svůj zájem budu vám poskytne bližší informace. Endeavor dejte mi vědět vaše rozhodnutí co nejdříve. Budu rád, aby investovali své vlastní podíl 60% ve vaší zemi.
Mi poskytnout následující informace, jak jsme na 7 dní Na závěr této transakci je to velmi naléhavé, prosím.
1. Celé jméno
2. Vaše adresa Resident
3. Přímé číslo vašeho mobilního telefonu
4. Povolání / místo konání
5. Vaše datum narození

Odpověď na můj soukromý e-mail kontakt:

S pozdravem,
Pan Marek Steinert
UBS Investment Bank
Bankovního podnikání
1 Finsbury Avenue,
LONDÝN EC2M 2PP.
Mobilní telefon: +447045711901
Soukromý e-mail: marknert@live.com

---------------------------------------------------

Je opravdu možné, že někdo na to reaguje ?? Nevěřím. Nevěřím, že někdo odpoví.

Přeji všem příjemnou noc i do Londýna (USB Investmant Bank).

JÁ, PE♥TR :-)

Autor: Petr Slezák | středa 9.2.2011 23:03 | karma článku: 12,94 | přečteno: 1489x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38