EDA

Tak některé věci jsou velmi, velmi zajímavé. Jak mi řekl neurolog: Pane Slezák, něco mezi nebem a zemí ...

Dobrý sluha, ale zlý pán.zdroj: internet

Ano, ano. Je něco mezi nebem a zemí a to je člověk. Takže je třeba vidět především člověka. Nemusí se mi na něm vše líbít, nemusí s jeho názory a skutky souhlasit (co je tak maximálně vše). Stále jeto především člověk.

Teď jsem trochu na rozpacích. Vytiskl jsem si Kodex blogera a nějak jsem to nemohl pochopit. Už to chápu. Možnost psát článka na internetu je úžasná (miluji internet) na druhé straně ty úrážky a napadání (za to se ta lidi až stydím). Média jsou opravdu tak mocná. Dobrý sluha, ale zlý pán.

Na všechno se dá (samozřejmě) najít protiagument. Někdo mi to řekl (rodiče, kamarádi, známí, kněz, poslanec, Aštan Šeran atp.), psali to v novinách, viděl jsem to v televizi ... dle vlastního uvážení.

Církevní restituce: tak zde je nejlépe se obrátit na někoho "fundovaného", třeba ... Karel Havlíček Borovský:

Pravidla pro jednání s kněžími jdou dvě: 1) nic jim nedávat 2) nic jím nevěřit :-))))

Potkal jsem známého: kolik myslíš, že dostaly "boromejky" (myslel Milosrdné sestra Karla Boromejského), zato,že se staraly o Havla ? Přepadla mě "myšlenková tíseň). Myslíš pana Václava Havla, našeho bývalého presidenta ? Vím že chodí do kostela a tak reaguji: Blahoslavení chudí duchem, neboť ... Podávám mu ruka a se slovy: Spánem bohem, soudruhu, a pozdravuj doma , odcházím.

Eda je pes. Fenka. Trochu mi trvalo, než jsem si na to zvykl. Nikdy jsem na něho nevolal. Nestál ani on o mě. Bál jsem se ho. Ale příště (pokud ho ještě jednou potkám), zavolám na něho: Ahoj Edo, jsem rád že tě vidím. (Neplést si s  Edwinem). A bude příště ?

Nic o vlčích dětech nemůžeš pochopit, pokud neznáš "Sněžné tygřice". Klasické nepochopení ženské praktiky. Kroutit prsama ? OK. To se líbí i mě. Ale věřit, že díky tomu nebudeš těhotná ? Tak to jde mimo mě. I když, někteří tvrdí, že jsou i techniky opačného účinku (lze otěhotnět i když jenom sedíš a modlíš se).

Je to alternativa a nebo "alternativa" ? Tvá volba. Též to nebudou mít ti "alternativci" asi jednoduché.

Zdravím všechny alternativce i "alternativce". Příjemný den.

Děkuji. KO-NEC

PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA (C.I.T.)

PS. Jeden psycholog mi poslal rozbor má osobnosti. Na celou stranu. Moje odpověď: Psychologové celého světa, polibte mi ... já mám rád ... Helenku Vondráčkovou :-)))

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Slezák | neděle 8.1.2012 9:05 | karma článku: 6,03 | přečteno: 618x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38