Cicciolina (neni líná).

O tom, že v politice, může být (skoro) kdokoliv, je jasná věc. Ale JAK se tam dostat ??

zdroj: internet

A je opravdu důležité se tam dostat ? Pro mě asi politika moc není. Založení Církve Petre Slezáka jsem zavrhnul. Ne, že bych to nezvládl (300 podpisů + "nástin" programu). Ale není to TO, co by mě bavilo. A mě musí práce bavit. Poslouchat někoho hloupého, už by mě moc nebavilo. A že jsem si toho užil ! Např. v Ostravě jsem "urazil" jednoho velkopodnikatele. I kdyyž je jasné, že výtvarné cítění není každému "dáno", není nutno hlásat, že to moc neumím. Nějaká invence, náboj, tvůrčí nápad ... prostě, prase je prase. A můžeš ho nazývat třeba jelen (nebo pejsek). Dnes je vylkopodnikatel zavřený (dluhy něco málo kolem 200 miliónů). Asi ty Boží mlýny. Nemůžu se ale zbavit pocitu, kterým mě "peskoval". Ať se mu v životě daří :-)

Když se Cicciolina dostala do parlamentu (italského) byla to pro mnohé recese. Italové ? A ten jejich parlament ?´To by se u nás NEMOHLO stát. Nemohlo ? To se tu normálně děje a za bílého dne.

Když se přiblížila její šedesátka (myslím životní), najednou se zjistilo, že ona "herečka" bude jako svůj důchod pobírat něco kolem miliónu korun ročně. Vztek, zklamání, rozčarování ... ale především pozdní vystřízlivnění pro hodně Italů. A přátelé, tohle (mimo to, co nakradli) budou brát i naši zákonodárci. Budož jim to přáno. Práce je to opravdu těžká. A když jednají i v noci, je jasné, že občas padne i nějaké ostřejší slovo (např. v noci pracují jen ku... a ...). A když pak na nevyspaného a přetaženého zákonodárce někdo začne nevybíravě slovně útočit (asi to byl účastník "diskuzního" pořadu Máte slovo), není divu, že občas padne i nějaká ta facka. I orel občas chytne mouchu. I když se jimi neživí. A taky se říká: škoda rány, které padne vedle :-)))

A co na to poslankyně ? Za svou práci se nestydím. Dokonce jsem několik (asi dvanáct) zákonů sama předkládala. Svůj důchod si plně zasloužím. A zasloužila jsem se i o rozvoj sexuální výchovy ...

Trochu mi uteklo, za kterou práci se nestydí. Tu ve "filmech" a nebo za tu v politice. Asi za žádnou :-))

Shrnuto: Přeji vše nej k šedesátinám. To už je slušný věk.

Není správné nevědět, kdy zkončit (to někteří bohužel a nejen v politice neví). A důležité je taky vědět kde skončit.

A jak řekl kat: práce jako práce. Výčitky žádné nemám. Vždyť jsem jen plnil úkoly. A že občas tekla krev ? I to se stává. Z něčeho přece musím živit rodinu (početnou).

Příjemný den všem šedesátnikům i šedesátnicím. A nezapomeňte: cvičit, cvičita zase cvičit :-))))

JÁ, PE♥TR :-)

ENERGIE - PRÁCE - CESTA

Dizkuze je opět uzavřena. Stačí mi vaše maily, které dostávám. Je vidět, že někteří nepochopili co je diskuze a co vulgarita. I na vás se Ježíš Kristus dívá a (slovy jednoho biskupa a Jiřiny Švorcové) je mu smutno. :-(

Autor: Petr Slezák | pátek 23.9.2011 8:45 | karma článku: 6,92 | přečteno: 692x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38