1. mezinárodní setkání "dýchačů" v Bulharsku

Zcela bez zájmu tisku a ostatních médií se v Bulharsku konalo První mezinárodní setkání "dýchačů.

Na první přednášce.PE♥TR :-)

Setkání se konalo v příjemném prostředí Bulharských hor (Ukulele). Skládalo se ze tří pobytů. Nejprve jsme navštívili Novy Pazar, pak Nevin a na závěr nějaké město u Srbských hranic.

Setkání (k mému velkému překvapení ) nedostal ani Henri M. ani Jarda Malý. Ale to je osud. Nominaci jsem dostal já a Pepík Š. Odjezd byl velice, velice zmatený. Po počátečním přezkoumání svých kvalit (v Brně), se nám po několika hodinách podařilo se prezentovat a dostali jsem nominační listy. Vyjíždíme v pátek, kolem 16 hodin z malého rodinného domku, kde na nás (mimo jiné) čekala čerstvá káva a guláš. Jedna z podmínek totiž byla před odjezdem se řádně nasytit, ať nemluvíme "z hladu". Co všechno člověk musí udělat pro své zdraví ...

I když jsme jeli skoro dva dny, cesta se skládala jen z vody (z Hájku), spánku a občasné přestávky na WC. Hodně jsme meditovali a koncentrovali své síly.

Když jsem na místě vystoupili, bylo velmi teplo (jako v Bulharsku). Osprchovali jsme se a hned jsme se odebrali na první setkání. Můj kamarád měl přednášku na téma : Může mít člověk větší sílu než stroj ?? Ohlas byl značný. Tleskali i místní pasáčci koz a ovcí, i když české přednášce vůbec nerozuměli :-)

Nehledě k tomu, že nás čekala ten den ještě spousta zajímavých příspěvků (chůze po vodě ... nejím už 8 let ...) jsme ze vrátili na hotel (hotel Evropa), znovu se osprchovali, po krátké maditali jsme zalehli do peřin a usnuli.

První den byl opravdu únavný a na našem stavu se řádně projevil i "malý" spánkový deficit.

Příslibem pro další den byla hned první přednáška : Proměna vody ve víno (a naopak). Na to se fakt těším :-)

Příjemný den VŠEM

PE♥TR :-)

ENERGIE-PRÁCE-CESTA (C.I.T.)

Autor: Petr Slezák | středa 20.6.2012 10:05 | karma článku: 6,82 | přečteno: 586x
  • Další články autora

Petr Slezák

mrak

4.8.2014 v 14:39 | Karma: 6,43

Petr Slezák

Pod Libeňským mostem ...

1.8.2014 v 12:07 | Karma: 7,03

Petr Slezák

drožďové knedlíčky ...

31.7.2014 v 15:38 | Karma: 6,00

Petr Slezák

Každý :-)

18.7.2014 v 11:24 | Karma: 5,23

Petr Slezák

dobře/špatně

1.7.2014 v 11:53 | Karma: 6,38