Jedině ČSSD zastaví zadužování v naší zemi

Po nedávné besedě pana Jiřího Paroubka se studenty jedné nejmenované vysoké školy jsem vše konečně pochopil. Vše, co ČSSD slibuje na svých bilboardech, je čistá pravda. Jen si to stačí řádně přečíst.

Zaplatíme vám první tři dny nemoci - vše nad tři dny si platíte sami a to včetně léčení. Tím dostaneme naše zdravotní pojišťovny do zisku. Řada nemocných zemře hlady nebo na neléčení dříve, než dosáhne důchodového věku. Tím dostaneme do přebytku penzijní systém a zajistíme zbylým přeživším důstojné stáří.

Společné zdanění manželů pomůže zvýšit počet osob s výdělkem nad milion Kč ročně. Jedině sečtením dvou platů a jejich zdaněním jako jeden získáte vyšší daňovou sazbu a díky progresivnímu zdanění zvýšíte příjem do státní pokladny. Zdanění bude povinné. Nesezdaní budou zařazeni jen do nejvyšší daňové sazby.

Regulace cen energií pomůže zvýšit zisky ČEZ a zajistit dostatek prostředků na 13. důchod. Nebo jste se na tomto plakátě dočetli, že se bude regulovat směrem dolů ? Ne, to je veliký omyl. A zbude i na novomanželské půjčky. Tím opět vzroste počet manželství a bude se více společně zdaňovat.

Splníme sny vašich dětí - nepřejí si snad vaše děti být občas mimo dohled rodičů ? To jim ČSSD umožní internátními jeslemi, školkami a školami, kde si budou odmalička osvojovat socialistické ideály a rodiče budou moci v klidu oba pracovat a pak společně danit.

Podle mne je to jasné, stačí jen umět číst. Jedině ČSSD nás vyvede z krize k zářivým zítřkům vyrovnaného státního rozpočtu a nulového dluhu !

 

Autor: Petr Skála | pátek 7.5.2010 18:30 | karma článku: 37,72 | přečteno: 1948x
  • Další články autora

Petr Skála

Nečekané efekty státního dobra

15.3.2015 v 20:07 | Karma: 35,33

Petr Skála

Jsem nepřítel státu

10.3.2015 v 20:11 | Karma: 35,97

Petr Skála

Mír? Už není s kým jednat!

28.2.2015 v 8:51 | Karma: 24,52