EU nebo jen virtuální realita

Evropský soud vydal rozhodnutí, kterým zakazuje pojišťovnám počítat pojistné na základě pohlaví. Řecko má nesplatitelné dluhy a politici EU do něj nadále nesmyslně pumpují další půjčky. Na jižní hranici EU probíhájí nebývale rozsáhlé politické změny vedoucí k nestabilitě přelidněných arabských zemí. Co mají tyto věci společné?

Místo, aby naši "Evropští politici" řešili skutečně závažné problémy a chystali účinnou obranu Evropy a jejich zájmů ve světě, zabývají se nesmysly, které nemají nic společného s realitou a stojí nás stovky miliard EUR z našich daní.

Žádný zákon neudělá z muže ženu a z ženy muže. Muži a ženy se liší a to nelze změnit nařízením soudu. Každé pohlaví má své úlohy a muž a žena dohromady jsou teprve člověkem.

Žádné pumpování půjček dlužníkovi na splácení jeho dluhů nevyřeší jeho předluženost a konečný bankrot, jen ho odloží a zdraží.

Žádná finanční podpora bez podmínek postavených na reálných znalostech prostředí nedokáže pomoci. Pouze odkládá problém.

Prozatím Evropu vedou politici, kteří nežijí na této planetě, nežijí s námi. Žijí ve virtuálním světě, který není a nikdy nebyl. Nejsou to naši politici, nejsou to naše zákony, nejsou to pravidla pro reálný život.

Evropský soud se svým rozhodnutím totálně zesměšnil. Ano, takovéto rozhodnutí může dát pouze ubožák, uzavřený v "akváriu" a který nikdy nežil reálný život. Lituji takové soudce, nicméně si myslím, že nám nemají právo mluvit do života.

Autor: Petr Skála | středa 2.3.2011 20:30 | karma článku: 17,49 | přečteno: 739x
  • Další články autora

Petr Skála

Nečekané efekty státního dobra

15.3.2015 v 20:07 | Karma: 35,33

Petr Skála

Jsem nepřítel státu

10.3.2015 v 20:11 | Karma: 35,97

Petr Skála

Mír? Už není s kým jednat!

28.2.2015 v 8:51 | Karma: 24,52