Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Poslední naděje civilizace

Pád západní civilizace akceleruje tempem, jaké si nedovedli představit ani ti nejmrzutější pesimisté. Její zbývající optimismus je přirovnán k muži padajícímu z mrakodrapu a u každého patra si pochvalujícímu: Zatím docela dobré.

Poslední naděje civilizace
Autor Benjamin Kuras
Vydal Eminent v roce 2016

Hlavním tématem naší doby není migrace a islám, nýbrž pomalá a už několik desetiletí probíhající sebevražda západní civilizace, v níž islám je jen jedna ze zbraní, které k sebevraždě používá. Je to však zbraň smrtelná, která je na dobré cestě nám zasadit konečnou ránu z milosti, jako to už učinila několika civilizacím dřívějším.

My všichni dnes žijící Evropané jsme možná poslední generace zažívající poslední záblesky odumírající západní kultury a výdobytků západní civilizace.

Jsme jediná civilizace v dějinách, na níž stojí blaho a naděje celé planety. Z ní pochází ohromující většina všech vědeckých, technických, uměleckých, ekonomických, sociálních a politických vynálezů všech dob.

Zhroutí-li se ona, propadne se celý svět do chaosu, barbarství a hladomoru. Její záchrana tudíž není nějaký sobecký rozmar. Je to povinnost vůči lidstvu.

A jak se chováme my? Místo abychom se bránili, provádíme sebevraždu. Postupně přijímáme islámské prvky, které nás pomalu rdousí, ze strachu, aby nás nerdousily rychleji. Probíhá tzv. „salámovou“ metodou .

Západ „vyprovokuje“ radikální muslimy nějakým „zlem“ k teroristickému útoku. Umírnění muslimové se od útoku distancují a postěžují si na zesílenou vlnu islamofobie a varují, že by mohla vyprovokovat další teroristický útok. Mainstreamoví politici proto zavedou určitá represivní opatření omezující svobodu nemuslimů. Média, kultura, školství a politika zavedou dobrovolnou autocenzuru, aby nebyly z islamofobie a xenofobie obviněny, a z téhož důvodu policie, soudy a veřejné instituce přestanou stíhat zločiny muslimů. Umírnění muslimové získají větší mocenský vliv.

Po období zdánlivého klidu radikálové provedou další teroristický útok a celý cyklus se opakuje, ale s větší razantností proti islamofobii a předáním většího vlivu umírněným muslimům. Frekvence cyklů se zrychluje a mezery mezi nimi zkracují. Po několika takových cyklech neislámská společnost zjistí, že prakticky odevzdala moc umírněným muslimům. Ale to není vše. Radikální muslimové převezmou moc od umírněných a islamizaci dokončí v tradičním stylu represe, masakrů a zotročení nemuslimů. Cílem je, jako vždy v historii bylo, osídlit, okrást, odzbrojit a umlčet, za čilé spolupráce vládnoucích elit.

Na konci onoho plátkovaného salámu je salaam čili islámský mír. Pax islamica. Podrobení bez odporu.

Západní Evropa se k tomuto konci rychle blíží. O něco lépe je na tom Evropa střední, která se začíná stavět na odpor. Na ní teď možná bude spočívat břímě záchrany kontinentu.

Islám je jaký je, říká Kuras. My na něm nic nezměníme. Má nenávist, loupení a vraždění zakořeněné ve své DNA. Můžeme přežít vedle něj, když mu nastavíme jasné hranice a silnou paži za jejich překročení.

V knize dále klade otázky k zamyšlení „islamofilům“:

Co se můžeme od islámu naučit ve vědě a ekonomii, v politice a ekologii, v sociální spravedlnosti a zabezpečení občanských svobod, ve školství a zdravotnictví? Jak nás může obohatit vědeckými a technickými vynálezy, v estetice a urbanistice, v umění a filozofii, … ?

Přehledně se věnuje stavu muslimské populace a islamizace ve Velké Británii, Francii a Německu, tamní integraci muslimů, odhadovaným počtům salafistů napojených na teroristické organizace a výčtům teroristických útoků. Uvádí počty citlivých městských zón, nad nimiž vlády nemají plnou kontrolu, počty ozbrojených napadení muslimskými imigranty, znásilnění žen a dívek, genitálního mrzačení dívek, prudkému nárůstu rvaček, útoků a zranění noži, nůžkami, železnými tyčemi nebo rozbitými láhvemi…

Dále se věnuje muslimské integraci v číslech a vyjmenovává události, které nás, Evropu, k tomuto stavu přivedly.

Z dlouhého výčtu si uveďme jen pár čísel:

V Británii přesahuje muslimská populace 3,5 milionu, což je 5,5 % obyvatelstva, a stává se tak třetí největší islámskou obcí v Evropě, používající 1900 mešit a modliteben. Bezpečnostní služby identifikují přes 3000 rodilých islámských džihádistů ochotných k veřejným útokům.

Ve Francii se přesné náboženské statistiky neprovádějí, ale odhaduje se, že zde žije 7 milionů muslimů, což je 11 % celkového obyvatelstva a stává se nejislámštější zemí v Evropě. Používají 2200 mešit, jejichž počet se má do dvou let zdvojnásobit. Ve Francii je až 15 000 salafistů, z čehož 1800 jich je napojeno na teroristické organizace.

V Německu žije více než 5 milionu muslimů, v příštích pár letech by jich mohlo přijít až devět milionů.  Muslimové by se přirozenou vyšší porodností do deseti let mohli stát v Německu většinou ve společnosti a zároveň největší muslimskou komunitou v Evropě.

Největší záhadou Německa je to, že bývalou zkušenou svazačku z éry NDR přeměněnou na euroimperiální pseudokřesťanskou, velmi emocionální megalomanku nezavřelo zavčas do blázince. Málokdo poukazuje na to, že spáchala trestný čin proti ústavě pozváním a přijetím milionové invaze bez konzultace s parlamentem. Stejnou záhadou je, že ji nešlehl rákoskou přes prsty někdo z papalášů EU za to, že svým vtáhnutím milionové migrace zavařila celé EU a má navíc tu drzost za ni vyjednávat s Turky a slibovat jim evropské miliardy (stala se snad už celá EU německým protektorátem?)…

Americký fyzik Richard Feynman, nositel Nobelovy ceny, napsal:
Dobří lidé konají dobro, zlí lidé konají zlo, ale aby dobří lidé konali zlo, na to potřebujete náboženství.

Uveďme si ještě tři citace z Talmudu:
Kdo je laskavý ke zlým, bude zlý k laskavým.
Kdo může zabránit zlu a nezabrání, je za ně odpovědný.
Zlo vítězí, když dobří lidé nic nedělají.

Na závěr autor připomíná slova „populistického antidemokrata“ Orbána, díky němuž střední Evropa zůstává posledním zbývajícím evropským územím nezaplaveným islámskou kolonizací.

„Je zakázáno říkat, že ti, kdo přicházejí, nejsou uprchlíci, a že Evropa je migrací ohrožena. Je zakázáno říkat, že desítky milionů směřují k nám. Je zakázáno říkat, že imigrace do našich zemí přináší zločinnost a teror. Je zakázáno upozorňovat, že ty masy přicházející z jiných civilizací ohrožují náš způsob života, naši kulturu, naše zvyky a naše křesťanské tradice. Je zakázáno připomínat, že ti, kdo sem přišli dřív, si zde už pro sebe vybudovali svůj vlastní nový, oddělený svět, s vlastními zákony a idejemi, který štěpí tisíciletou strukturu Evropy. Je zakázáno upozorňovat, že to není nezamýšlený řetěz náhod, nýbrž předem plánovaná a sehraná operace, masa lidí namířená k nám. Je zakázáno říkat, že v Bruselu se spřádají plány přesunout sem cizince co možná nejrychleji a usadit je mezi nás. Je zakázáno upozorňovat, že účelem usazování cizinců zde je přetvořit náboženskou a kulturní krajinu Evropy a přeinženýrovat její etnické základy - a tím odstranit poslední bariéru internacionalismu: národní státy. Je zakázáno říkat, že Brusel teď kradmo pohlcuje víc a víc plátků naší národní svrchovanosti a že v Bruselu teď mnozí plánují Spojené státy evropské, k nimž jim nikdo nedal svolení."

Kurzívou označeny citace z knihy.

Autor: Petr Řeha | úterý 7.11.2017 10:10 | karma článku: 32,99 | přečteno: 1163x
  • Další články autora

Petr Řeha

Příběh jednoho života. Pátrání bylo úspěšné, díky vám.

Netrvalo ani týden, co vyšel můj poslední článek a dostal jsem email od člověka, který se představil jako ten, koho hledám. Z tisícovky lidí, kteří článek přečetli, v deseti milionové zemi, se našla pověstná jehla v kupce sena.

17.1.2016 v 10:00 | Karma: 19,13 | Přečteno: 296x | Diskuse| Ostatní

Petr Řeha

Příběh jednoho života. Najde se člověk, který ho zná?

Mladým manželům se narodil chlapec. Žena ho kojila, jak bylo v té době zvykem a chlapec rostl jako z vody. Přesto se ji zdálo, že se chová jinak, než jeho sourozenci. Po návštěvě lékaře se její podezření potvrdilo. Byl slepý.

29.12.2015 v 10:00 | Karma: 26,45 | Přečteno: 1308x | Diskuse| Ostatní

Petr Řeha

Voják, který odmítl nosit zbraň

Americký voják, který pro své náboženské přesvědčení nenosil zbraň, zachránil život stovce kolegů v boji proti Japoncům. Nejen za tento výjimečný hrdinský čin byl vyznamenán nejvyšší medailí v zemi medailí cti.

27.11.2015 v 11:00 | Karma: 23,82 | Přečteno: 1468x | Diskuse| Ostatní

Petr Řeha

Vítejte v klubu

Těšil se, až za sebou zavře dveře a bude sám. I když dříve miloval společnost, s přibývajícími léty se víc a víc uzavíral do sebe a vyhledával samotu. Nevyhýbal se lidem, to ne, ale stačilo mu pobýt mezi nimi hodinku nebo dvě.

9.11.2015 v 10:00 | Karma: 7,12 | Přečteno: 214x | Diskuse| Ostatní

Petr Řeha

Irák a Sýrie. Den, kdy utekl z Mosulu, část 1.

Večer 20.srpna 2014 zazvonil Abu Fadimu telefon. Volala mu matka a zoufalým hlasem ho prosila, aby pro ni okamžitě přijel a odvezl ji z Mosulu. Dřív než stačil matce odpovědět, ozval se v telefonu nějaký bojovník Islámského státu.

3.11.2015 v 20:30 | Karma: 15,82 | Přečteno: 492x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Práce k lidem patří, hodnotí účastníci první máj. Oslavy zdůrazňují i politici

1. května 2024,  aktualizováno  16:31

Politické strany, hnutí a spolky a jejich příznivci se sešli k oslavám prvního máje. V Praze se...

V ODS plnil roli Klausova vlčáka. Kousl a nepustil, vzpomíná Vondra na Macka

1. května 2024  16:31

Miroslav Macek měl podle Alexandra Vondry (ODS) celou řadu kontroverzních názorů, se kterými on sám...

Hrál na počítači a nechodil ven. Policisté u něj doma našli varnu pervitinu

1. května 2024  15:51

V bytě na okraji Brna našla policie varnu pervitinu, podezřelý muž skončil ve vazbě. Stíhaná je i...

Na synagogu ve Varšavě kdosi hodil Molotov, čin odsoudil Duda i ambasáda USA

1. května 2024  14:10,  aktualizováno  15:48

Neznámý útočník v noci na středu hodil tři zápalné lahve na synagogu v centru Varšavy. Případ...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 102
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 686x
Dne 19.7.2012 jsem prodělal cévní mozkovou příhodu (CMP). Tato příhoda změnila život nejen mně, ale i mým blízkým. Díky dnešnímu způsobu léčby a rehabilitaci jsem se postavil na nohy a jsem relativně soběstačný. 

 

Chci psát o tom, co prožívám, o lidech, které potkávám a o Bohu, kterého stále poznávám.

 

CMP mi postihla i paměť a zrak. Proto prosím o trpělivost s mým pravopisem, slovosledem a přeskakováním myšlenek.

Seznam rubrik