Těžká váha do Senátu (?)

Pravdou je, že plakát mě zaujal. Je přinejmenším netradiční! Zdeněk Škromach v červené košili, přes ni vestu. Opálený, pleť hlaďoučká; z vesty kouká pořádné břicho. A nad celou tou parádou nápis: TĚŽKÁ VÁHA DO SENÁTU.

 

Kdo tohle vymyslel? Zasloužil by opravdu pochvalu! Taková kampaň totiž ukazuje bídu české vrcholné politiky. Když už není čím se chlubit, holt přicházejí na řadu úsměvné agitace. Možná se brzy objeví:

       "Blondýny do Senátu!"  "Bělostný chrup do Senátu!"  "Útlé boky do Senátu!"  "Pětky prsa do Senátu!"

       Zdeněk Škromach je poslancem od roku 1996. Čímpak se může pochlubit za 14 let působení ve vrcholné politice státu? Břichem? Ale ano, hezky nám za tu dobu přibral. Stihl se krásně zakulatit, opálit a zkvalitnit si pleť (nejspíš dost pomohl taky Photoshop).

       To je trochu málo. Žel. Že by v České republice stačilo už i to? A nevadí ani, že za těch 14 let pan Škromach možná zapomněl, jak se vlastně žije z normálního platu? Nebo - nedejbože - z podpory či sociálních dávek?

       Jestli to nevadí, pak tedy - staň se. Těžká váha do senátu! A nebude jediná. Na politických postech v této zemi se tloustne až nápadně rychle...

      

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Petrová | pondělí 13.9.2010 23:52 | karma článku: 25,27 | přečteno: 1714x