"Ministr" Drábek utahuje smyčku. Sám se však jeví jako asociální

       Nucené práce schválila Poslanecká sněmovna. Ano, jde o skupinu lidí, kteří nemohou pochopit, že bojujete o nějakých 30 Kč (poplatek za návštěvu lékaře). Berou horentní sumy, takže vaše problémy je nezajímají. Z našich daní jsou dobře zabezpečení.

 

       V uplynulém týdnu, když se schvalovaly reformy, nezaznamenala jsem žádné protesty. Občany Česka zajímaly převážně dvě věci: Romové a mrtvé hokejové hvězdy. Média odvedla svou práci opět tak, jak měla - rozptýlila náležitě občany.

       Ve vší úctě k hokeji a tragicky zesnulým: přátelé, v lednu se proberete do krutých rán... Málo vás zajímá budoucnost, ach pramálo.

 

       Veřejné práce, tj. práce zdarma (práce nucené) už prošly. Čeká je ještě Senát, ale jeho nesouhlas bude na 99% Sněmovnou přehlasovaný. No, jak myslíte. Doma je dobře. U televize. Že. Leden je ještě daleko...

 

       A víte, kdo je "ministr" Drábek? Jo, ten pán má totiž dva tituly! Ale přesto nedokázal pochopit, že občané mohou znát odměny úředníků na ministerských postech. Vzpíral se dotazu, který mu kladla redakce Aktualne.cz. Drábkovi nešlo do hlavy, že občan může mít právo znát, jak on hospodaří s jeho penězi.

       Teprve po interpelaci opozice povolil. Samozřejmě je jasné, proč dělal drahoty. Například jeho plat bez dalších náhrad: 106 900 Kč. Někteří jeho náměstci však pobírají na odměnách tolik, že jejich plat převyšuje i plat ministrův.

 

       No, máme ministra práce a sociálních věcí, který sám sociálnost postrádá. Co se dá dělat, když to nikomu nevadí...

       Nějak bylo, nějak bude. Že.

       Radši se mrknem co je nového v Ordinaci v Růžové zahradě.

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Petrová | pátek 9.9.2011 23:31 | karma článku: 24,60 | přečteno: 1428x