Češi nemají svou vlastní důstojnost...

... a ani myšlení. Nechají si líbit věci ztěží uvěřitelné. Nechají po sobě šlapat, vláčet se z bláta do louže. Hordou nemorálních spratků - tak je to.

 

       Atmosféra je tu příšerná. Majetky pryč - a výsledkem jsou spousty okradených lidí; a tlupa "podnikatelů". Zbohatlíků, co mají místo mozku vycpávku. Možná jsou tu podnikatelé i poctiví - ti ať mně prominou. Ale moc jich není. A když jsou, tak nejsou příliš úspěšní. Protože zde se nedá poctivě podnikat...

       Vláda? Drzí lidi. Oprsklí. Nemorální (i když jsou tu snad i výjimky). Zákony si vymýšlejí tak, aby jim vyhovovaly. Ne ostatním lidem. Jim. Jen jim.

       Už se to ví. Normálně veřejně. Ono se to může. Vše se smí. Veřejnost mlčí. Nechá se okrádat. Jó, od cikánů ne. To je mnoho hrdinů, co jsou ochotní práskat pro měděný drát. Ale miliardy politikům do kapes - no to je normálka. To přehlídnem. My grandi.

 

       Miroslav Kalousek si může skládat básničky, ve kterých se všem vysmívá. A pořád je ministrem. Nesmrtelný. Co ten už měl průšvihů! A o kolik jsme přišli miliard. Normální národ by ho vypráskal.

       Ne, my ne. My to nechcem zpět. My grandi. Do důchodu v sedmdesáti, a proč ne? Vždyť jde jenom o život... O to, jak budem v sedmdesáti řídit tramvaje, taxíky, elektrárny. S jádrem. Pochopitelně.

       Češi mlčí, už taky kvůli děckám. A tak jim připravují jenom holé zadky. Zadlužené, zakomplexované zadky.

 

       Myslím, že mně zase někdo napíše, ať dokážu, co tvrdím. Jako pan J.K. minule. Zde ho cituji:

"Používáte stejně hloupou a demagogickou argumentaci jako odborářští bossové a stejně jako oni sčíáte hrušky s jablky. Pokud máte důkaz, že byl Městský soud "najat" ministrem financí, podejte neprodleně podnět příslušným orgánům a předvším pak trestní oznámení na Policii ČR. ... V neposlední řadě si prosím zjistěte, proti čemu a jací lidé vlastně protestují a jaké alternativy nabízejí. Mimochodem....projevem vůle občanů, které vláda chrání, jsou demokratické volby...ne samozvaní ochránci zaměstnanců."

      

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jana Petrová | neděle 19.6.2011 23:10 | karma článku: 28,94 | přečteno: 2112x