Vražda pilota jménem Alláha

Vražda zůstane vraždou, vrah zůstane vrahem. Ať už se dovolávají kohokoli, nebo skrývají pod pláštíkem víry v Jehovu, Alláha, Ježíše, Svantovíta nebo Odina. I za nejzběsilejších řeží První a Druhé světové války bylo dané pravidlo,

že do sestřelených letců, snášejících se na padáku, dál nestřílíme, dodržováno.

Pravda, toto pravidlo bylo nepsané, ale tím spíš bylo dodržováno. Pokud ho někdo v zápalu boje porušil, jednalo se o výjimku.

Nebo o tvrdou stranickou disciplínu, jako tomu bylo za Korejské války v případě sovětských pilotů Migů15, kteří masakrovali své sestřelené spolubojovníky ještě ve vzduchu nebo po přistání. Aby zahladili důkazy o své přítomnosti v kabinách letounů, označených jako severokorejské. Sovětští piloti v této válce oficiálně nebojovali a z těla na padáku po zásahu dávkou ze dvou 23mm a jednoho 37mm rychlopalného leteckého kanonu skutečně příliš mnoho zkoumatelných zbytků nezůstane. Jak je známo, záhadní zelení mužíčci, kteří někde nejsou a o rok později za skutky až zločiny, které spáchali v místech, kde nebyli, dostanou vysoká vyznamenání, nejsou vynálezem poslední doby a nejsou ani vynálezem ruským.

Pomiňme vlastní akt sestřelu Su-24 tureckými F16 (24.11.2015). Možná skutečně Su na chvilku narušilo turecký vzdušný prostor (údajně na 17 sekund), sestřeleno bylo nad Syrií. Piloti F16 pravděpodobně jednali na základě rozkazů a nevylučuji, že spoušť zmáčkli během zmíněného intervalu. Kdy však bylo ruské letadlo plně zaměřeno a na jak dlouho? Z jakého úhlu, kursu a vzdálenosti? Kde se po celou dobu manévru nacházela F16? Výhradně nad Tureckem?

Jednoho z letců, snášejícího se po katapultáži na padáku a v tom okamžiku zcela bezbranného, radostně a se vzýváním Alláha a jeho Proroka zavraždili příslušníci turkmenské milice (zřejmě zářný příklad umírněné opozice, kterou chce NATO v Sýrii podporovat), bojující proti syrské vládě. Možná zraněného letce utloukli až na zemi.

Osobně bych (a nemá to nic společného s podněcováním etnické, náboženské nebo jakékoli jiné nenávisti) vyslal na místo vhodné komando, vrahy vyhledal, podrobil soudu a vyslal světu jednoznačný vzkaz ...      

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Nevěčný | středa 25.11.2015 17:30 | karma článku: 39,89 | přečteno: 1945x
  • Další články autora

Petr Nevěčný

Zbabělci

23.5.2017 v 23:31 | Karma: 0

Petr Nevěčný

? Čou ke zdi

31.3.2017 v 10:00 | Karma: 19,44

Petr Nevěčný

P*čou ke zdi

31.3.2017 v 0:29 | Karma: 30,12

Petr Nevěčný

Švábi, rusi a rusci

30.3.2017 v 3:56 | Karma: 11,40