Euroexkrement, ministerstvo financí a internet věcí

Normalizovaný Evropský Exkrement, zkráceně též Eurohovno zvaný, je velmi důležitá položka v budoucích plánech ministerstva financí a novém krásném světě internetu věcí. Poslušné ovce postupně zotročované pro vlastní dobro. Více.

A více. Sledováni a špehováni na každém kroku, očipováni (od příštího roku nebudou vydávány občanské průkazy bez čipu), postupně omezováni ve svých přirozených svobodách v míře, kterou si nedokázal nebo nedovolil představit ani Orwell, v míře, kterou nedokázali nebo nechtěli prosadit ani soudruzi Hitler a Stalin. Taková je mlčící většina.

A zdaňováni, v několika evropských státech je uvalena již i speciální daň na cukr. V nastupujícím internetu věcí budou existovat i chytré výsernice, nazvěmež je pracovně Eurotoalety. Po nebo během během jejich použití nejen že vyhodnotí, kolik vody je potřeba ke spláchnutí, ale také, kolik genderově neutrálního deodorantu je potřeba k navození olfaktorické pohody, zda a kolik toaletního papíru je třeba objednat, aby náhodou nedošel ap. To jsou ovšem vedlejší funkce.

Primárně budou muset být Eurotoalety vybaveny příslušnými analytickými čidly, která provedou kvalitativní a kvantitativní analýzu složení exkrementu a zašlou hlášení ne našemu lékaři nebo dietologovi, ale určenému útvaru Ministerstva financí. Ten porovná získaná data s jinými a na základě nám neznámých ale dozajista bezchybných algoritmů (jak k nim ve své nevyzpytatelné moudrosti dospěl je věcí státního tajemství) provede několik úkonů.

1) Exkrement neodpovídá Eurohovnu a nestandartně zatěžuje kanalizační soustavu. Zpoplatnit.

2) Složení, ať již kvalitativní nebo kvantitativní, neodpovídá našemu nahlášenému zdanitelnému příjmu. Dodanit a penalizovat!!!

3) Vaše urinoemise (viz též Euromoč, Eurochcanky) neodpovídá nahlášenému zdanitelnému příjmu. Dodanit, penalizovat, současně uvědomit antidopingovou agenturu a policii (nepovolené šíření omamných látek).

A tak dál.

Autor: Petr Nevěčný | pátek 18.3.2016 15:06 | karma článku: 33,67 | přečteno: 1544x
  • Další články autora

Petr Nevěčný

Zbabělci

23.5.2017 v 23:31 | Karma: 0

Petr Nevěčný

? Čou ke zdi

31.3.2017 v 10:00 | Karma: 19,44

Petr Nevěčný

P*čou ke zdi

31.3.2017 v 0:29 | Karma: 30,12

Petr Nevěčný

Švábi, rusi a rusci

30.3.2017 v 3:56 | Karma: 11,40