Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MNK/

me neprevychovate komanci /19

23. 12. 2010 1:18
Kdybychom žili před sto lety nebo lepe treba jen pred 80

Vsechno by bylo jinak..

Napr proces rozdeleni Ceskoslovenska by byl psouzen tak, ze jeho hlavni akteri - slovensti politici by zrejme dostali trest smrti..Vetsina nasich dnesnich politiku by kukala v kriminale a statni pokladna by byla o par stovek miliard bohatsi.Cikani by bud sekali dobrotu a nebo by meli velmi velky problem a takovy muslim by byl exotem v Evrope a posledni vec co by byla, ze by ho nekdo poslouchal, co si mysli nebo dokonce co se mu libi a nelibi a cim mene by se mu ustupovalo tim vice by byl v Evrope stastnejsi.

Nasi predkove byli totiz normalni a zili v realite bez nejakych sebedestruktivnich levicackyxh snu.Delali , co je zivi, mnohem vice dodrzovali zakon nebot jim hrozil trest za jeho poruseni a dostali tak nasi zemi mezi nejvyspelejsi na svete.

0 0
možnosti
AA

Saša

23. 12. 2010 8:24
V roce 1930?

Máte velmi podivné představy o minulosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 148
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 635x
věčný student, filmový nadšenec a vášnivý čtenář, milovník starých časů... zakladatel Půlnoci, stránky věnované neprávem zapomenutým umělcům dob minulých, a šéfredaktor internetového kulturního měsíčníku Půlnoční expres... pracovník Národní knihovny ČR... knižní recenzent (iLiteratura, Host, Český rozhlas 3 – Vltava (Mozaika), Tvar aj.)