Nevážně, tj. vesele: Pražský covidový dopravní zeměpis

Tři vtipy na společné téma: Pražský covidový zeměpis: 3 nejdůležitější covidové stanice metra + pražákům jsou nyní HOstivice i HOroměřice na HO... + místo legálně v Praze i St.Č.kraji zároveň

Nejdůležitější stanice pražského metra v době covidové

Víte, které stanice pražského metra jsou nejdůležitější v době covidové?

V abecedním pořadí dle tras A, B a C:

Sami dojedete na stanici, kde trasa A začíná: NEMOCNICE MOTOL,

Odtud vás převezou na trasu B, na stanici INVALIDOVNA,

Odkud vás pošlou na konečnou trasy C = do HÁJE

 

Nejsou Hostivice a Horoměřice jako Hostivař !

Praha 6 sousedí se Středočeským krajem, kam nyní obyvatelé hl. m. nesmějí. Z Prahy 6 vede na sever silnice, kde pouhý 1 km za hranicí je město HOroměřice, na západ silnice a asfaltová cyklostezka, kde pouhý 1 km za hranicí je město HOstivice. Obě nám jsou nyní na HO***. Vyjet na cyklostezky či  sjízdné lesní a polní cesty nesmíte, ač byste tam skoro nikoho nepotkali! Na kole do přírody můžete jen do Divoké Šárky a do obory Hvězda, kde potkáte tisíce podobně postižených z celé Prahy, nejen obvodu 6.

V Praze 6 jezdí metro i tramvaje. Naštěstí na opačné straně města (pro obyvatele P.6 dosud téměř neznámé) trasa metra A a tram linka č. 26 končí v HOstivaři.

Legálně mohou občané Prahy 6 jet metrem nebo tramvají a cestou (se) promořit od / ( ) spousty/u spolucestujících. Konečná metra trasy A = Depo HOstivař a konečná tram 26 = Nádraží HOstivař. Ty jsou od sebe vzdušnou čarou 3 km (slovy TŘI kilometry). Procházka mezi nimi je samozřejmě mnohem delší. Východně od železniční trati Hostivař – Malešice – Libeň (postavenou 1. Čs. republikou pro nákladní dopravu)jsou dva parky a procházka má aspoň 4 km.

Legální společné místo Prahy a Středočeského kraje:

Pokud někdo bydlí v Praze a jeho příbuzný, známý či milenka ve Středočeském kraji, tak se oficiálně nesmí setkat za účelem povídání, popíjení a pomilování (jedině za účelem práce, mají-li stejné pracoviště). Znám jedno místo, kde můžete vše uvedené provozovat zcela legálně: Hlavní město Praha končí asi o 12 m dále, než začíná Středočeský kraj (i v opačném směru v obráceném pořadí). Těch 12 metrů mezi ÚŘEDNÍMI cedulemi není územím NIKOHO, ale naopak patří jak do hl.m. Prahy, tak do Středočeského kraje. Z jedné strany tam legálně může přijet Pražák a z druhé Středočech. Viz fota! Aby tam nebylo přeplněno a aby milující se měli trochu soukromí, neuvedu přesnou adresu toho místa.

Středočeský kraj začíná dříve, než končí hlavní město Praha
úřední začátek St.Č. kraje a okresu P.-Západ + KLAMAVÁ REKLAMA

 

Aby tam nebylo přeplněno a aby milující se měli trochu soukromí, neuvedu přesnou adresu toho místa.   

 

 

kolo stojí legálně v Praze i ve Středočeském kraji
Řidič či řidička se právě dopouští nejzávažnějšího trestného činu, horšího než vyloupit banku, pokud lupič má respirátor či nanoroušku.

(omlouvám se čtenářům.     Fotku cedulí St.Č.kraje jsem zhotovil na výšku, uložená je v NtB na výšku, i po zmenšení pro publikování byla na výšku. Ale počítač iDnes má dnes svoji hlavu a pokládá ji na bok.)

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Liška | čtvrtek 25.3.2021 16:15 | karma článku: 9,93 | přečteno: 293x