Slečna Suchar – Exemplární případ?

Asi 50tiklová … něco (paní říci nemohu, protože není vdaná, dívka také ne proto že je stará a slovo fuchtle se nehodí) napadla policistu. Jo to slovo je Aktivistka. 

V A2larm vyšel přepis této aktivistky a nebýt odkazu Doktorky Kláry Samkové na její FB stránce dozajista by zcela zapadl v zapomnění, kam patří ale nestalo se tomu tak.

Věnoval jsem energii a přečetl si onu velmi dojemnou obhajobu.  Musím nechat, že jako nezaujatého čtenáře mně ten popis reality celkem chytl, kdy se slečna popisuje jako NAPROSTO SVATÁ, že maximálně jednou za celý život přecházela na červenou a zrovna jí chytly a že když se opozdí s vracením knížek má z toho depresi a snaží se to odčinit alespoň tím, že přečte 300x nahlas knihovnický manifest dobrého čtenáře (o množství slov Ook v manifestu se nezmiňuje)

Fakt by si jeden řekl. Jo ta je tak hodná a jak je to Cipísek možné že zrovna ji odsoudili a nikoho z těch špinavých nácků proti kterým tato „SVĚTICE“ protestovala nepopotahují po soudech.

 

A pak jako bych dostal facku mně došel ten rozdíl.

Není to, jak píše tato Aktivistka, tím že by snad policisté tajně souzněli s druhou názorovou stranou ale tím, že lidé kteří jsou na druhé straně barikády:

·         STÁLE CTÍ ZÁKONY této země.

·         STÁLE RESPEKTUJÍ AUTORITU POLICISTY, která je daná právním řádem této země.

 Jakože jsem účastnil hodně demonstrací, vždy se BEDLIVĚ dbalo na to, aby bylo zřejmé že my jako odpůrci islamizace jsme občané dodržující zákon. Respektující právo a pořádek který tu máme a který si PŘEJEME ZACHOVAT.

Na jednu stranu Aktivistka není asi fyzicky příliš zdatná, ale na druhou stranu jsem si říkal, co by se asi stalo, kdyby některý účastník demonstrace z našeho tábora se vrhl na uniformovaného policistu?

 

Jaká by asi byla soudní dohra pro takového člověka?

Jaký by byl mediální humbuk kolem toho?

Odpověď asi všichni tušíme. J

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petr Koláček | čtvrtek 16.2.2017 21:50 | karma článku: 33,49 | přečteno: 1466x